U zit lekkerder onder een Key-Doek spanzeil. Ze sieren uw tuin en maken uw huis af.  Ze worden geheel in eigen huis vervaardigd, waardoor er een zeer goede kwaliteit geleverd kan worden. Het inmeten en de montage van de spanzeilen wordt geheel door het Key-Doek team gedaan. Katrollen en bevestigingsmateriaal worden geheel in rvs uitgevoerd. Extra palen kunnen worden uitgevoerd in hout, rvs, ijzer, gegalvaniseerd of gepoeder coat. Wij zorgen tevens voor de plaatsing van de palen. De keuze van het doek van uw spanzeil kan uitvoerig besproken worden. Er is namelijk de keuze uit lichtdoorlatend doek of geheel waterdicht doek. Ook is er nog de mogelijkheid om het doek full-color te bedrukken zodat het spanzeil als reclameproduct te gebruiken is.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij bespreken en informeren u graag wat voor u de beste oplossing is. Bel: +31 (0)475-484140, kom langs bij ons in Echt op de Brugweg 1.

U kunt hieronder ook uw gegevens achterlaten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.