Veranda- en serre zeilen zijn de ideale oplossing voor uw veranda of serre. Wij kunnen uw veranda geheel dicht maken met een op maat gemaakt doek. Deze kan naar uw wens geheel vervaardigd worden met ritsen en ramen. De montage van uw zeil kan door u zelf gedaan worden of door het Key-Doek team. U bent altijd van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen en te kijken wat bij u de mogelijkheden zijn voor uw veranda.

Een veranda/serrezeil kan voor u de ideale oplossing zijn om in het vroege voorjaar of in het late najaar nog even lekker buiten te vertoeven. U moet hierbij denken aan een verticaal zeil/doek met een groot transparant deel erin gemaakt. Aan de bovenzijde plaatst u horizontaal een aluminium railprofiel, aan de onder zijde komt een stalen buis in een open zoom om het oprollen te vergemakkelijken en het zeil goed en strak op zijn plaats te houden, links en rechts verticaal wordt het zeil gespannen met tourniquets of aluminium railprofiel. Zelfs een deuropening bestaat tot de mogelijkheden.

Onze professionele veranda/serre zeilen zijn een sierlijke verlenging van uw bestaande veranda. Deze zeilen worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij bespreken en informeren u graag wat voor u de beste oplossing is. Bel: +31 (0)475-484140, kom langs bij ons in Echt op de Brugweg 1.

U kunt hieronder ook uw gegevens achterlaten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.