Voor industriele toepassingen fabriceren wij sterke brandwerende PVC strokengordijnen, tochtgordijnen of tochtdeuren welke ideaal kunnen dienen als industriële afscheiding. Deze zeilen zijn een solide investering en kunnen uw energiekosten aanzienlijk reduceren. Eventueel kunnen wij deze zeilgordijnen ook als transparante strokengordijnen fabriceren, of als industriezeilen, met of zonder transparante PVC ramen.

Een brandwerendheidscertificaat wordt bij levering van industriezeilen bijgesloten.

Naast industriële gordijnen, afscheidingswanden en wandbekleding leveren wij diverse industriele oplossingen m.b.t. zeilmaatwerk zoals machinehoezen, afschermzeilen, afdekzeilen, windzeilen en meer.

Ook voor particuliere en commerciele doeleinden fabriceren wij diverse soorten zeilgordijnen en zeilwerken zoals verandazeilen of terraszeilen, inclusief sterke brandwerende PVC ramen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij bespreken en informeren u graag wat voor u de beste oplossing is. Bel: +31 (0)475-484140, kom langs bij ons in Echt op de Brugweg 1.

U kunt hieronder ook uw gegevens achterlaten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.