LOGO

Ieder C4sun zonnezeilsysteem is een exclusief unicum – met de hand gemaakt in ons atelier in Duitsland.


Ieder zonnezeil wordt precies op de gewenste maat gesneden en met de hand tot een resistent systeem in elkaar gezet.
Wie zich boven de massa wil verheffen, moet nieuwe wegen inslaan – ook als hiervoor traditionele productietechnieken nodig zijn. Onze zonweringssystemen scheppen met hun opbollende doekoppervlak een uniek ruimtegevoel. De sleutel daartoe zijn de in de doek gefixeerde, met de hand vervaardigde speciale profielen. Opgerold sluiten deze Clouth-profielen ruimtebesparend op de doekas aan. Afgerold worden ze automatisch opgesteld, laten ze het doek bol staan en scheppen ze daarmee een ongeëvenaarde sfeer van welbehagen. Een echt exclusief kenmerk.
Onze drie productlijnen elips4sun, square4sun en trapez-4sun laten de kenmerkende basisvorm zien. Op bestelling wordt vervolgens ieder zonnezeil precies op de gewenste maat gesneden en met de hand tot een resistent compleet systeem in elkaar gezet. De unieke knowhow van onze medewerkers, op maat gesneden arbeidsprocessen en hoogwaardige materialen garanderen ook op de lange termijn een excellente functie en uitstekende kwaliteit.

Alle individuele oplossingen kunnen zonder problemen met elkaar gecombineerd worden.
Daarnaast produceren wij ook compleet zelfstandige speciale oplossingen op maat. Anderen noemen dat maximale individualiteit, wij noemen het unique4sun. Graag nemen wij ook het projectmanagement van u over– van de planning via de afstemming op het architectonische totaalconcept tot de productie, logistiek en vakkundige installatie ter plekke. Want ook bij de service kiezen wij consequent voor kwaliteit. Zodat u niet alleen de mooiste, maar tevens de beste oplossing kunt verwachten.

Productlijnen

 • elips4sun®
  De organische vormtaal maakt het verschil – met opvallend silhouet en bekroond design.
 • square4sun®
  Innovatief zonnezeilsysteem in topvorm: rechthoekig – en toch out-of-the-box!
 • trapez4sun®
  Het beste recept tegen saaie momenten: veel licht, lucht en inspiratie.
 • unique4sun®
  Net zo uniek als uw persoonlijkheid – perfect op uw eisen toegesneden.

 

 

» Download hier de C4Sun brochure

Elips4Sun

Square4Sun

Trapez4Sun

Unique4Sun