Klassiek langs buiten, innovatief van binnen

Unieke voordelen

 • Ledverlichting

  Wil je langer buiten zitten, kies dan voor een energiezuinige, dimbare ledverlichting die volledig geïntegreerd is in de armen.

 • 100% maatwerk

  Je zonnescherm wordt 100% op maat van je terras en je persoonlijke wensen gemaakt. Bovendien maken wij enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen om het scherm samen te stellen. Van hoogwaardig roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen tot extrastevig aluminium voor de kast en de voorlijst.

 • Halfopen of gesloten kast

  U kiest de kastafwerking. U heeft de keuze uit een halfopen of een gesloten kast. Een halfopen kast, is prima voor montage onder een balkon of oversteek. Bij een gesloten kast is het doek van Tucan optimaal bestand tegen weer en wind.

 • Doek eenvoudig vervangbaar

  Bent u uitgekeken op de kleur van het doek? Tijd om te switchen! Harol beschikt over een ruim gamma eigentijdse en hoogtechnologische acryl-doeken die eenvoudig vervangen kunnen worden indien nodig. De doeken zijn geluiddempend, waterafstotend en vuil- en rotwerend behandeld. De vezels zijn in de massa geverfd waardoor ze jaren blijven stralen. Zo beleeft u nog jaren plezier aan je scherm! Bovendien geven ze u een maximum aan UV-bescherming.

 

Voor elke goesting een kleur

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als je dus nadenkt over een zonwering, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

Met meer dan 300 kleuren en een ruime collectie aan structuurlakkleuren in het Harol-gamma is dat geen enkel probleem.  En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.

 

Knikarmschermen typen