SUNTECH architecturale pergola’s en intrekbare daksystemen zijn geconstrueerde constructies met gemotoriseerde intrekbare membraan systemen die effectieve zon- en regenbescherming bieden voor alle soorten buitenruimtes. Voor een breed scala aan particuliere en commerciële toepassingen. Of het nu gaat om een ​​intrekbare pergola voor uw binnenplaats of terras, of een op maat gemaakt daksysteem om te voldoen aan de behoeften van een restaurant, bar of ander commercieel project, is er een SUNTECH model.

SUNTECH PRIVÉE

Het pergolasysteem van Aerolux is een moderne oplossing die waarde toevoegt aan alle soorten buitenruimtes.  Maak nu kennis met de luxe overkappingssystemen voor uw huis, restaurant, hotel of café.

Axis is een stijlvol moderne overkapping die meer dan voldoet aan de eisen van de hedendaagse architectuur.

Quattro heeft strakke, moderne lijnen met een minimalistisch geometrisch uiterlijk en het is de nieuwste oplossing van Suntech’s buitenleven.

Sapphire is de nieuwe generatie innovatieve buitenbescherming die uw buitenruimte uitbreidt met zijn brede panoramische gemotoriseerde glazen panelen.

SUNTECH STANDARD

Suntech’s reeks architectonische intrekbare pergola’s en dak systemen zijn geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden, voor een groot aanbod aan woon- en commerciele applicaties. Of je nu een intrekbare pergola voor je achtertuin, binnenplaats of terras zoekt of een maatwerk  daksysteem voor een restaurant, bar of commercieel project? Er is altijd een Suntech-model dat past voor de betreffende situatie.

SUNTECH CLOSURES

Een nieuwe generatie innovatieve buitenbescherming die de uw buitenruimte de juiste bescherming en uitstraling geeft.

Voordelen van het Suntech-systeem:

  • Europese kwaliteit met lokale levertijden
  • Roestvrijstalen onderdelen – Onderdelen met een lange levensduur, geschikt voor alle omstandigheden.
  • Tandriem met hoge weerstand Extra groot trekprofiel
  • Hogere sterkte in het trekprofiel vermindert de flex en zorgt voor een strakke stof.
  • Geïntegreerde goot en intern afvoersysteem
  • Verwijdert water uit het overdekte gebied. Laag profiel geïntegreerd kapprofiel
  • Aantrekkelijke afdekking voor systeem wanneer het niet in gebruik is om de levensduur van het systeem te verlengen.
  • Geïntegreerde dimbare LED-verlichtingsoptie; Biedt een verlichtingsoplossing voor grote oppervlakken zonder dat extra bedrading nodig is.
  • Ontworpen volgens NZ-normen