Het Suntech’s assortiment van architectonisch intrekbaar pergola’s en daksystemen is geschikt voor gebruik bij elk weertype, en toepasbaar voor particuliere en commerciele doeleidenden. Zoekt u een intrekbare pergola voor uw achtertuin, binnenplaats of voor uw terras; een op maat gemaakt dak systeem van Suntech is altijd een mooie en functionele oplossing.

AEROLUX

Het pergola overkappingsysteem van Aerolux is een moderne keuze die waarde toevoegt aan uw buitenruimte en een meerwaarde creeert voor uw huis, restaurant, hotel of café met een vleugje luxe. Het systeem is op maat ontworpen en is toepasbaar in iedere buitenruimte . Het beschermt tegelijkertijd tegen alle weersomstandigheden en biedt een uitzonderlijke levenskwaliteit in de open lucht met een hoge mate van visueel en functioneel comfort.

AXIS

Axis is een stijlvol en modern overkappingssysteem dat voldoet aan de hedendaagse eisen van architectuur en functionaliteit. Door het onderscheidend uiterlijk en een juiste balans tussen design en functionaliteit is de Axis de perfecte oplossing om buitenruimte te creëren die de juiste bescherming biedt tegen de elementen. De in hoek verstelbare lamellen zorgen voor een natuurlijk luchtstroomeffect en verhoogd de kwaliteit van uw buitenleven. Naast een hoge mate van flexibiliteit voor visueel en thermisch comfort ontstaat een optimale situatie op ieder moment van de dag.

QUATTRO

De Quattro heeft strakke, moderne lijnen met een minimalistisch geometrisch uiterlijk. Het is de nieuwste reeks in Suntech’s uitgebreide eigentijdse buitenleven collectie. Dit systeem introduceert ook de eerste innovatieve verlichting ter wereld die in de stof is geïntegreerd. Het gepatenteerde verlichtingssysteem is ook uitgerust met een RGB Led-oplossing.

SAPPHIRE

Sapphire is een nieuwe generatie innovatieve buitenbescherming die de leefruimte buiten uitbreidt met zijn brede panoramische gemotoriseerde glazen panelen. Het systeem kan worden geconfigureerd om verschillende te passen en te dekken soorten gebieden zoals restaurants, terrassen, balkons, zowel privé als commercieel. Daarnaast systeem kan worden aangepast met het Suntech-assortiment, dus als er een Suntech-model is dat bij u past, kunt u dat ook doen grote open ruimte met opties voor zijbeglazing.