Exclusieve raamdecoratie tegen een scherpe prijs?

Maak dan eens kennis met de shutters en blinds van Key-doek. Creëer de sfeer die past bij u en uw interieur.

Personal touch of light

Deze Shutters zorgen voor een perfecte lichtbeheersing: volledige controle over uw uitzicht, inkijk en lichtinval. Door de unieke constructie van shutters kan het licht binnen schijnen, zonder dat u er last van heeft. Het licht wordt als het ware gefilterd. Wilt u het licht maximaal weren, bijvoorbeeld om televisie te kijken, dan kan dat ook.

Authentiek

De Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare louvers. De louvers zijn verkrijgbaar in 4 breedten en zijn met een bedieningslat verstelbaar naar boven én naar beneden, Kiest u voor het clearview systeem, dan zit het bedieningsmechanisme weggewerkt aan de achterzijde. De bediening doet u dan aan de louvers zelf.

Hoogste kwaliteit

De Shutters zijn vervaardigd van hoogwaardig Phoenix. Deze stabiele houtsoort heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken.

Door het aanbrengen van de verf in meerdere lagen zijn de Shutters vochtbestendig en kunnen ze probleemloos in badkamers worden toegepast. De Shutters zijn een kwaliteitsproduct waar u jarenlang van kunt genieten. Houdt u van strak en modern dan is de Premium uitvoering zeer passend. Een nostalgische sfeer bekomt u met de Classic versie. De Shutters zijn standaard verkrijgbaar in 17 beitskleuren en 17 verfkleuren.

Wehlton Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare louvers. De louvers zijn verkrijgbaar in 4 breedten en zijn met een bedieningslat verstelbaar naar boven én naar beneden, Kiest u voor het clearview systeem, dan zit het bedieningsmechanisme weggewerkt aan de achterzijde. De bediening doet u dan aan de louvers zelf.

Classic

De classic shutter is al leverbaar vanaf € 295,00 adviesverkoopprijs. In 7 kleuren en 4 verschillende lamelmaten: 63, 76, 89 en 114 mm. En in diverse opties: verborgen scharnieren en/of bediening, diverse montageframes, erker en meer!

Classic+

De classic + shutter In 21 kleuren en 4 verschillende lamelmaten: 63, 76, 89 en 114 mm. En in diverse opties: verborgen scharnieren clearview en brilliantview bediening, diverse montageframes, erker en meer! Schijfrail-systemen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Premium

We introduceren binnenkort een nieuwe lijn, waarvoor een 6 weken levertijd geldt. En in nagenoeg alle kleuren denkbaar om te leveren!