Zeilmakerij

Key-Doek | Zeilmakerij, onderhoud & service

Key-Doek zeilmakerij is al sinds 1987 actief in de regio Midden-Limburg. Onze hoofdactiviteit bestaat uit het verwerken en repareren van zeil en doek voor een brede range toepassingen waaronder bootkappenspanzeilenmarkiezenzonweringtentenspringkussensvlaggen et cetera. Door onze ervaring verkregen in meer dan 30 jaar, combineren wij creativiteit met kennis van zaken. Deze eigenschappen staan borg voor kwalitatieve en functionele oplossingen op maat.

Spanzeilen / Zonnezeilen

U zit lekkerder onder een spanzeil van Key-Doek. Spanzeilen creëeren verkoeling, ze sieren uw terras of tuin, zorgen voor sfeer en maken uw huis af.

Verandazeilen

De ideale oplossing voor uw verandaoverkapping, tuinhuis of serre. Geniet in stijl van uw buitenruimte, het ultieme buitengevoel, zelfs in de winter.

Feesttenten

Onze feesttenten vormen de perfecte overkapping voor de meeste evenementen – particuliere evenementen en professionele evenementen.

Design membraan overkapping

De meest sfeervolle en functionele overkapping voor uw terras, carport of horecagelegenheid, volledig op maat ontworpen.

Bootkappen

Ons professioneel team levert alles voor uw boot op maat gemaakt. Zowel (buis)kappen, achtertenten, cabrioletkappen, wintertenten, stuurwielhoezen, railingzeilen als bootkussens behoren tot de mogelijkheden.

Vrachtwagen- & aanhangerzeilen

Voor vrachtwagen– en aanhangwagenzeilen gelden dezelfde normen. Zelfs voor bijzondere gevallen hebben we altijd een passende maatwerk oplossing.

Harmonicatunnels

Harmonicatunnels bieden oplossingen voor die situaties waar een driedimensionale afsluiting nodig is. Met deze tenten ontstaat een dichte cabine, die de verspreiding en toetreding van stof, vocht, geluid, stank en vonken voorkomt.

Flexibele afscheidingen / Industriële zeildoeken

Key-Doek heeft jaren ervaring bij het produceren van zeilen voor industriële toepassingen. Denk bijvoorbeeld daarbij aan doorwerktenten in de wegenbouw, afschermgordijnen voor grote industriehallen, stofgordijnen, opbergzakken, enz.

Maatwerk producties

Bij Key-doek zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van maatwerkproducties op grote schaal. Of het nu gaat om afdekzeilen voor bakfietsen of covers voor andere producten, wij hebben alles in huis om snel en efficiënt aan uw maatwerkbehoeften te voldoen.

SPRINGKUSSENS

We werken nauw met u samen om uw wensen en eisen te begrijpen, zodat we een maatwerk springkussen kunnen creëren dat perfect aansluit bij uw visie.

ZWEMBAD AFDEKKING

Bij Key-Doek zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige afdekzeilen op maat, die uw zwembad veilig en beschermd houden.

CARAVAN VOORTENTEN

Ontdek het ultieme comfort en de perfecte pasvorm met maatwerk caravan voortenten geproduceerd door Key-Doek zeilmakerij.

LEGERTENTEN

Als gespecialiseerde zeilmakerij zijn wij trots op onze expertise in het ontwerpen en produceren van legertenten op maat die voldoen aan de strenge eisen van militaire toepassingen.

Overige projecten

Naast de voor de hand liggende toepassingen, wordt zeil ook gebruikt voor diverse andere doeleinden. Met welk project u ons benadert, in overleg met onze klanten komen we tot zeer vernieuwende oplossingen, uniek en op maat.

Reparatie van zeilen en canvas producten

Bij Key-Doek Zeilmakerij begrijpen we het belang van duurzame materialen voor uw kappen en zeilen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13