Zeilmakerij

Key-Doek | Zeilmakerij, onderhoud & service

Key-Doek zeilmakerij is al sinds 1987 actief in de regio Midden-Limburg. Onze hoofdactiviteit bestaat uit het verwerken en repareren van zeil en doek voor een brede range toepassingen waaronder bootkappenspanzeilenmarkiezenzonweringtentenspringkussensvlaggen et cetera. Door onze ervaring verkregen in meer dan 30 jaar, combineren wij creativiteit met kennis van zaken. Deze eigenschappen staan borg voor kwalitatieve en functionele oplossingen op maat.

Spanzeilen / Zonnezeilen

U zit lekkerder onder een spanzeil van Key-Doek. Spanzeilen creëeren verkoeling, ze sieren uw terras of tuin, zorgen voor sfeer en maken uw huis af.

Verandazeilen

De ideale oplossing voor uw verandaoverkapping, tuinhuis of serre. Geniet in stijl van uw buitenruimte, het ultieme buitengevoel, zelfs in de winter.

Feesttenten

Onze feesttenten vormen de perfecte overkapping voor de meeste evenementen – particuliere evenementen en professionele evenementen.

Design membraan overkapping

De meest sfeervolle en functionele overkapping voor uw terras, carport of horecagelegenheid, volledig op maat ontworpen.

Bootkappen

Ons professioneel team levert alles voor uw boot op maat gemaakt. Zowel (buis)kappen, achtertenten, cabrioletkappen, wintertenten, stuurwielhoezen, railingzeilen als bootkussens behoren tot de mogelijkheden.

Vrachtwagen- & aanhangerzeilen

Voor vrachtwagen– en aanhangwagenzeilen gelden dezelfde normen. Zelfs voor bijzondere gevallen hebben we altijd een passende maatwerk oplossing.

Harmonicatunnels

Harmonicatunnels bieden oplossingen voor die situaties waar een driedimensionale afsluiting nodig is. Met deze tenten ontstaat een dichte cabine, die de verspreiding en toetreding van stof, vocht, geluid, stank en vonken voorkomt.

Flexibele afscheidingen / Industriële zeildoeken

Key-Doek heeft jaren ervaring bij het produceren van zeilen voor industriële toepassingen. Denk bijvoorbeeld daarbij aan doorwerktenten in de wegenbouw, afschermgordijnen voor grote industriehallen, stofgordijnen, opbergzakken, enz.

Maatwerk projecten

Naast de voor de hand liggende toepassingen, wordt zeil ook gebruikt voor diverse andere doeleinden. Met welk project u ons benadert, in overleg met onze klanten komen we tot zeer vernieuwende oplossingen, uniek en op maat.

Overige zeildoek producten

De kracht van Key-Doek; Een enorm uitgebreide product-range. Van Spanzeilen tot carports. Hieronder vind u nog een overzicht van andere unieke producten die wij op maat kunnen produceren en installeren.