Vrachtwagenzeilen & aanhangwagenzeilen

Interesse? Neem nu contact met ons op

Duurzaam

Een duurzaam zeil is een goede investering voor het milieu en voor eigen portemonee

Door te kiezen voor een duurzaam zeil kiest u niet alleen voor het milieu, maar heeft u ook langer plezier van uw zeil. Wij informeren u graag naar de verschillende opties van materialen en de garanties die wij hier op geven. Onze experts adviseren u graag wat het beste is voor uw aanhanger of vrachtwagen.

Belettering

Ook uw eventuele belettering wordt door key-doek tot in de puntjes verzorgd

Ook leveren we Full colour geprinte zeilen, zodat u uw aanhanger of vrachtwagen eenvoudig kunt voorzien van uw huisstijl en andere visuele uitingen. Dankzij onze eigen reclame afdeling zijn wij in staat een mooi ontwerp te maken dat past bij uw bedrijf. Van ontwerp tot eindresultaat, wij hebben dus alles in huis voor de productie van een eenvoudige dekzeil  tot een full colour geprinte aanhangwagenkappen en kunnen uw project in korte tijd verwezenlijken. En of u nu wil dat het zeil voorzien wordt van reclame of niet, bij Key-Doek Zeilmakerij bent u aan het juiste adres voor een kwalitatief product.

Snelle service

Bij Key-Doek Zeilmakerij hebben wij alles in huis voor de productie van uw project.

Bij het uitwerken van uw zeil horen we graag of u een bepaalde kleur wenst en of u een voorkeur heeft wat betreft de bevestigingsmogelijkheden van het zeil aan uw aanhanger of vrachtwagen. Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, kunnen wij inventariseren welk type zeil en materiaal het beste hierbij aansluit. Daarna brengt u uw aanhangwagen, vrachtwagen of voertuig naar onze Zeilmakerij en binnen enkele dagen staat uw aanhangwagen weer voor u klaar. Daarnaast leveren wij ook de toebehoren voor het vastmaken van uw aanhangwagen dekzeil zoals bijvoorbeeld elastisch koord en of afspanhaken.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13