Gouddruk en zilverdruk

Heb je slechts een klein aantal stickers (al vanaf 1 stuk) nodig? Dan kan je bij Key-Doek terecht. Via een Summa DC4 is dat mogelijk om deze betaalbaar te maken. Zelfs in full color en in Goud- en zilverdruk.

Key-doek heeft een Summa DC4 aangeschaft. De DC4 is Summa’s thermische transferprinter met een ingebouwd contoursnijsysteem. Dankzij de thermische transfertechnologie bezit de DC4 een belangrijke meerwaarde. Thermische transfer is namelijk een droog transferprintproces dat hitte en druk gebruikt om een duurzame laag te creëren die de gekleurde harslaag en de media stevig verbindt.

Thermische transfer differentieert zich van andere printtechnieken dankzij deze hoge pigmentdensiteit die voor bijzonder slijtvaste afbeeldingen zorgt. Bovendien zijn ze op lange termijn bestendig tegen UV-licht en water en hebben ze een uitstekende buitenhoudbaarheid zonder lamineren.

Met deze printer kunnen we tevens prachtige stickers produceren. Vooral ook kleinere oplagen. De stickers kunnen in contour gesneden worden, en hebben een buiten kwaliteit van minimaal 5 jaar. Ook kunnen we de stickers een doming laag geven, waardoor een druppel effect ontstaat. Tevens kan de printer wit, zilver, goud en metallic printen.

Met deze printer kunnen we u weer een mooi product aanbieden, en onze ontwerpen nog spectaculairder maken.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13