Inschuifbare harmonicatunnels

Inschuifbare harmonicatunnels

De inschuifbare harmonicatunnels van Key-Doek bieden een oplossing voor die situaties waar een driedimensionale afsluiting nodig is. Met deze tunneltenten ontstaat een dichte cabine, die de verspreiding of toetreding van stof, vonken, geluid, stank en vocht voorkomt. De opvouwbare tunnels zijn multifunctioneel inzetbaar, zowel in een gebouw als buiten (stormvast) als sluis tussen gebouwen.

De tunnels bestaan uit een frame van aluminium bogen voorzien van pantografen en snelspanners bespannen met een vlamdovend PVC zeildoek. De voor- en achterzijde van de harmonicatunnel kan afgesloten worden met één- of tweedelige industriegordijn. Harmonicatunnels rijden op gelagerde nylon wielen, rubber luchtbanden of nylon wielen op stormvaste rails. Grotere uitvoeringen worden standaard geleverd met een stormvaste rails. Bekijk hieronder de verschillende type harmonicatunnels die wij aanbieden.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13