Zwembad afdekking op maat

Bij Key-Doek Zeilmakerij bieden we diverse oplossingen voor het afdekken van uw zwembad, speciaal afgestemd op uw situatie.

Ontdek de voordelen van een zwembadafdekking bij Key-Doek zeilmakerij

Als trotse eigenaar van een prachtig zwembad bij jouw woning, begrijpen we dat een afdekzeil voor je zwembad onmisbaar is. Bij Key-Doek zeilmakerij bieden we verschillende opties, zoals zomerzeilen en winterafdekkingen, die je zwembad beschermen en de waterkwaliteit behouden.

Zomerzeil op maat

Een zomerzeil is niet alleen een slimme keuze tijdens warme maanden om vuil en verontreinigingen buiten te houden, maar het biedt ook economische voordelen. Door het verminderen van warmteverlies, blijft je zwembad langer op temperatuur en bespaar je aanzienlijk op verwarmingskosten. Bovendien vermindert het gebruik van een zomerzeil de kans op algen, waardoor je minder chemicaliën hoeft te gebruiken. Met ons kwalitatieve oprolsysteem kun je het zomerzeil eenvoudig en snel opbergen.

Een afdekzeil voor de winter

Ook in de winter is het essentieel om je zwembad te beschermen en het water schoon te houden. Door het gebruik van een winterafdekking voorkom je dat bladeren en vuil in het zwembad terechtkomen, waardoor je tijd en kosten bespaart bij het heropenen van je zwembad. Daarnaast minimaliseert een winterzeil de blootstelling aan zonlicht, waardoor het risico op algen aanzienlijk wordt verminderd. Onze winterafdekkingen worden meestal in de herfst over het zwembad en de randstenen gespannen.

Hoge kwaliteit

Bij Key-Doek zeilmakerij bieden we diverse soorten en maten hoge kwaliteit zwembadafdekkingen aan. Ontdek bijvoorbeeld onze noppenfolie zwembadafdekkingen, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze unieke noppenfolie structuur zorgt ervoor dat de warmte van de zon wordt doorgegeven aan het zwembad, waardoor je energiekosten bespaart bij het verwarmen van je zwembad. Bovendien geven deze afdekzeilen je zwembad een prachtige uitstraling, zodat je zwembad er altijd op zijn best uitziet.

Maatwerk

Bij Key-Doek begrijpen we dat zwembaden verschillende afmetingen hebben. Daarom bieden we ook maatwerk zwembadafdekkingen aan. Hiermee ben je verzekerd van een perfect passend afdekzeil dat zorgt voor maximale isolatie en aanzienlijk de algenproductie vermindert. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige zwembadafdekking op maat, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bestel vandaag nog een afdekzeil van hoge kwaliteit bij Key-Doek zeilmakerij. Je profiteert altijd van onze scherpe prijzen en uitstekende leveringsvoorwaarden. Voor maatwerkproducten geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Neem vandaag nog contact met ons op en bestel jouw ideale zwembadafdekking bij Key-Doek Zeilmakerij.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13