Autobelettering / carwrapping

Wie heeft de wagens niet al eens voorbij zien komen…. mat zwart, mat grijs, parel wit satijn of carbon.

Carwrapping – oftewel uw auto inpakken met stickers – is de laatste jaren erg in opkomst. Vroeger werd carwrapping veelal enkel gebruikt voor bedrijfswagens. Aangezien de prijzen en de kwaliteit van de folies dusdanig gewijzigd zijn, is het ook aantrekkelijk geworden voor personenauto’s voor zowel bedrijf als particulier.

De folie welke gebruikt wordt voor carwrapping is uiters flexibel en heeft een mooie glans welke spuitwerk benaderd. Door zijn prijs-kwaliteit verhouding is het interessanter een auto te wrappen (in te pakken) dan te laten spuiten.

Enkele andere voordelen zijn:

  • Het beschermt uw originele autolak tegen krassen en verkleuren/verwering.
  • Als de folie verwijderd wordt heeft u een zo goed als nieuwe auto in de originele kleur wat deze goed verkoopbaar maakt.
  • Hoge krasbestendigheid door de flexibiliteit van de folie
  • De auto kan in meerdere kleuren gewrapt worden
  • Een compleet gepersonaliseerde look zoals u dit wilt
  • U heeft bij carwrapping alsmede bij normale autobelettering een diversiteit aan keuzes in de kleuren. Basis kleuren, metallic kleuren, matte kleuren, carbonlook en shadeshifting zijn onder andere mogelijkheden. Ook fotobelettering behoort tot deze mogelijkheden!

De prijzen van carwrapping variëren van 1.000,- (bijv. Smart) tot 5.000,- Euro (grote bestelbus/bakwagen). Vraag hiervoor bij ons een vrijblijvende offerte aan.