Autobelettering / carwrapping

Bij Key-Doek zijn we gespecialiseerd in het voorzien van voertuigen van professionele carwrapping en autobelettering.

We begrijpen dat je je voertuig wilt laten opvallen en daarom gebruiken we alleen hoogwaardige A-merk folies om ervoor te zorgen dat het resultaat van hoge kwaliteit is en lang meegaat.

Onze ervaren professionals hebben de kennis en vaardigheden om uw voertuig zorgvuldig te voorzien van een carwrap of reclame, waarbij elk detail wordt verzorgd. Bovendien beschikken we over creatieve ontwerpers die graag met u meedenken om een ​​ontwerp te creëren dat aan al uw wensen voldoet. 

We begrijpen ook dat uw voertuig voor u van groot belang is en dat u het niet langer dan nodig wilt missen. Daarom streven we ernaar om uw voertuig binnen 1 dag klaar te hebben, zodat u snel weer de weg op kunt.

Wat is het verschil in autobelettering en carwrapping?

Op onze website bieden wij zowel autobelettering als carwrapping aan om uw voertuig te voorzien van een unieke uitstraling. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat er een verschil is tussen deze twee diensten.

Autobelettering is het aanbrengen van letters, logo’s of afbeeldingen op de auto met behulp van vinylstickers. Deze methode wordt voornamelijk gebruikt voor bedrijfswagens om hun merk of boodschap te promoten. Autobelettering is een betaalbare optie en kan snel worden aangebracht.

Carwrapping, aan de andere kant, is het inpakken van uw auto met folie, waardoor uw voertuig volledig van kleur kan veranderen en een compleet nieuwe uitstraling krijgt. De folie is zeer flexibel en heeft een mooie glans die vergelijkbaar is met die van spuitwerk. Carwrapping biedt ook bescherming tegen krassen en verkleuring van de originele autolak.

Een groot voordeel van carwrapping is dat de folie bij verwijdering uw originele autolak beschermt, waardoor uw auto weer in zijn originele staat terugkomt en weer goed verkoopbaar is. Bovendien kunt u kiezen uit een brede selectie van kleuren en afwerkingen, waaronder basis- en metallic kleuren, matte kleuren, carbonlook en shadeshifting. Ook fotobelettering behoort tot de mogelijkheden!


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13