Caravan voortenten

Een caravanvoortent van Key-Doek gaat langer mee.

Door een voortent aan uw caravan te zetten creëert u meer comfort en leefruimte.

Het dak wordt vervaardigd uit pvc. Voor de zijwanden heeft u de keuze tussen pvc of dralon doek.

Een voortent is maatwerk. Doordat alle onderdelen van het dak en het frame tot zijwand op maat en in eigen huis vervaardigd worden bent u volledig vrij in de keuze wat betreft de vorm en kleur die uw voortent moet krijgen.

Een voortent of luifel van Key-Doek betekent een voortent/luifel op maat. Voor alle caravans (ook hefdakcaravans!) kunnen wij onze modellen maken. Voordat we beginnen met het fabriceren van een voortent of luifel hebben we een gesprek met u betreffende welk model het beste bij u past. Vervolgens bespreken we in welke kleurcombinatie de voortent of luifel gemaakt dient te worden. Onze Aronde modellen zijn in de standaard uitvoering al een klasse apart, maar u kunt uw tent of luifel met nog meer opties laten uitvoeren.

Wanneer we weten hoe u de tent gemaakt wil hebben, begint het voor ons pas. We gaan de maten van uw caravan erbij pakken en gaan de tent op maat voor uw caravan maken. We houden rekening met de vormen/rondingen van uw caravan en maken de voortent perfect passend.