Parasols

Degelijke parasols voor particuliere of horeca doeleinden.

Geniet van de schaduw met de collectie parasols van Key-Doek. Stevige parasols in verschillende kleuren, vormen en stijlen verkrijgbaar. Creëer eenvoudig en snel een schaduwplek met een luxe, moderne parasol of neem contact met ons op over onze maatwerk oplossingen.

Key-doek heeft een ruim assortiment aan parasols in huis. Grote afmetingen zijn voor Key-doek geen probleem. De parasols worden geheel geleverd met voet en plaatsing. Er is ook de mogelijkheid voor de volanten te bedrukken of de parasols te voorzien van waterdicht doek. Ook is er bij Key-doek de mogelijkheid om uw oude parasol te voorzien van nieuw doek en eventuele herstel werkzaamheden aan uw frame.

Dankzij de samenwerking met een het zeer professionele team van Ombrellificio Crema, presenteren wij u ook ons vernieuwde aanbod van strand- en maxiparasols, die allemaal geproduceerd zijn volgens de nieuwste normen en met de nieuwste technologieën.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13