Verandazeilen / Raamzeilen / Serrezeilen

Interesse? Neem nu contact met ons op

Raamfolie

De kwaliteit van de raamfolie is erg belangrijk voor de levensduur en de kwaliteit van uw verandazeil. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit raamfolie voor de deuren en ramen. Onze verandazeilen worden standaard voorzien van hoogwaardige 0,5 mm dik raamfolie. Zodoende zal deze raamfolie geen verkleuring geven en blijft de folie helder.

Ritsen

De kwaliteit van een verandazeil is ook te herkennen aan kleine details, zoals ritssluitingen. Bij Key-Doek kiezen we er bewust voor om kwalitatief hoogwaardige ritssluitingen te gebruiken in plaats van schuifsystemen zoals die elders weleens gebruikt worden. Het voordeel van ritssluitingen is dat men deze eenvoudig horizontaal kan oprollen, dit is belangrijk voor de raamfolie en daarmee het gebruiksgemak en levensduur van uw verandazeil.

Montage systeem

Verder is de methode van montage ook van groot belang voor uw verandazeil. Door standaard gebruik te maken van montage door middel van aluminium profielen aan zowel de bovenzijde als beide zijkanten onderscheidt Key-Doek zich. Montage door middel van aluminium profielen in plaats van kunststof tourniquets heeft als voordeel dat uw verandazeil altijd strak gespannen staat en dat u dus perfect beschut zit tegen regen en wind. Andere montage systemen zijn niet altijd water- en of winddicht. Een verandazeil van Key-Doek Zeilmakerij isoleert daarom ook veel beter. Tevens kunnen de profielen in verschillende RAL kleuren geleverd worden zodat deze overeenstemmen met uw veranda.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13