Verandazeilen / Raamzeilen / Serrezeilen

Geniet eerder en langer van het aangename buitenleven.

Oprolbare verandazeilen zijn de ideale oplossing voor uw veranda, overkapping, tuinhuis of serre. Geniet in stijl van uw buitenruimte, beschermd van wind en regen en creëer het ultieme buitengevoel, zelfs in de winter. Onze verandazeilen bieden een goedkoper en functioneel alternatief voor vaste wanden of glazen schuifwanden.

Een verandazeil kan voor u de ideale oplossing zijn om in het vroege voorjaar of in het late najaar extra lang buiten te vertoeven. Onze professionele verandazeilen zijn een sierlijke verlenging van uw bestaande veranda, overkapping, tuinhuis en/of serre. Deze zeilen worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Onze oplossing bestaat uit hoogwaadige, verticale zeildoeken met grote delen transparante folie erin verwerkt. Aan de bovenzijde worden horizontale aluminium railprofielen gemonteerd en aan de onder zijde komt een stalen buis in een open zoom om het oprollen te vergemakkelijken en het zeil goed en strak op zijn plaats te houden. Aan de zijden wordt het zeil verticaal gespannen met tourniquets of met een aluminium railprofiel. Tevens zijn er verschillende opties voor een deuropening. Elk onderdeel is apart afsluitbaar zodat u afhankelijk van de weersomstandigheden uw veranda of overkapping kunt afsluiten.

Op deze manier kunnen uw veranda geheel of gedeeltelijk dicht maken met een op maat gemaakt verandazeil. Deze kan naar uw wens geheel vervaardigd worden met ritsen en ramen. De montage van uw zeil kan door u zelf gedaan worden of door ons professionele Key-Doek team. U bent altijd van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen en te kijken wat bij u de mogelijkheden zijn voor uw veranda.