Glassystemen en vaste wanden

Ons aanbod Cornels Glassystemen, de ideale oplossing voor het optimaliseren van uw terrasoverkapping en andere ruimtes, zowel thuis als in zakelijke omgevingen.

Onze hoogwaardige glasoplossingen bieden niet alleen bescherming tegen alle weersomstandigheden, maar zorgen ook voor een naadloze integratie van binnen en buiten, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte.

Licht en Ruimte met Cornels® Glassystemen

Een terrasoverkapping is een fantastische toevoeging aan uw leefruimte, maar om er het hele jaar door van te genieten, is het afzetten met een glassysteem van Cornels® een uiterst effectieve keuze. Onze diverse glassystemen, zoals schuifdeuren, gemotoriseerde borstwering en glazen windschermen, bieden de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van daglicht. U creëert niet alleen meer comfort en beschutting tegen de wind, maar geniet ook van een panoramisch uitzicht. U kunt zelfs verschillende systemen combineren om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Of het nu gaat om uw thuisomgeving, kantoor, openbare ruimte of horecagelegenheid, Cornels® biedt een uitgebreid assortiment high-end glassystemen. Van vaste glaswanden tot tussenschermen voor nieuwe richtlijnen, wij bieden flexibele oplossingen zoals schuifwanden en verplaatsbare schermen. Al onze glassystemen zijn maatwerk, inclusief aluminium rabatwanden, om te voldoen aan uw specifieke wensen en omgevingseisen.

Solid or Sliding – State-of-the-Art Glassystemen

Onze glassystemen, zoals glazen schuifwanden, vouwdeuren, gemotoriseerde borstwering en verstelbare glazen windschermen, bieden u de mogelijkheid om maximaal gebruik te maken van daglicht en comfort te creëren. Of u nu kiest voor een vaste opstelling of een schuivend systeem, Cornels® staat garant voor state-of-the-art oplossingen die volledig gepersonaliseerd kunnen worden.

Verbind Buiten met Binnen – To Infinity and Beyond

Met Cornels® Glassystemen vloeien binnen en buiten moeiteloos in elkaar over. U krijgt een onbelemmerd uitzicht en diverse high-end opties voor het afsluiten van uw terrasoverkapping en andere ruimtes. Of het nu gaat om gemotoriseerde borstweringen, glazen deuren voor een welkom entree, of flexibele oplossingen voor kantoren en openbare ruimtes, ons assortiment biedt talloze mogelijkheden.

Energie-efficiëntie van Glazen Vouwwanden

Wij streven naar energie-efficiëntie met thermisch onderbroken geïsoleerde glazen vouwwanden, speciaal ontworpen voor bouwwerken zoals serres, villa’s en bedrijfspanden. Maak gebruik van moderne op maat gemaakte glassystemen die niet alleen lagere energiekosten opleveren, maar ook bijdragen aan een betere milieuprestatie.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13