Bootkappen

Interesse? Neem nu contact met ons op

HOOGWAARDIG DOEKMATERIAAL

De materialen die voor onze bootkappen worden gebruikt zijn in vele kleuren en uitvoeringen te krijgen. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen, zoals brand-, en chemie normen en kan dus ook aan de strenge brandweereisen voldoen. Bij Key-Doek is het mogelijk om uw bootkappen uit te voeren uitvoeringen in een tal van kleuren, met belettering of zelfs met full colour print.

Neem contact met ons op om te kijken welke materialen het beste zijn voor uw project.

Inmeten

Voor bootkappen die perfect moeten passen op uw boot of jacht, adviseren we om het inmeten en monteren van de bootkappen aan ons over te laten. Op die manier is tevredenheid gegarandeerd. Om te verzekeren dat elke klant de perfecte oplossing vindt en de best mogelijke koopervaring heeft, biedt ons vakkundig team meet- en installatieservices. Zij maken gebruik van professioneel meet apparatuur waardoor wij een prefect passend product kunnen garanderen.

 

In de praktijk komen wij vaak bootkappen tegen die niet goed aansluiten, om nog maar te zwijgen over de slechte montages en afwerkingen. Eventuele oneffenheden of afwijkingen nemen wij mee bij het produceren van uw maatwerk bootkap. Een kleine fout met het inmeten en uw bootkap is niet meer zo strak als u gehoopt had. Inmeten door uzelf is daarom af te raden. Onze bootkappen op maat komen bij ons op de centimeter nauwkeurig. Het inmeten valt onder onze uitgebreide service en is, in de regio, uiteraard gratis.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13