Binnenzonwering

Binnenzonwering is raambekleding aan de binnenkant van uw raam, die de zon en warmte buiten houdt en een mooie decoratie in uw woning is.

Binnenzonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie. Binnenzonwering heeft naast zonwering ook nog eens een decoratieve functie. Ook zorgt binnenzonwering ervoor dat uw huis beter geïsoleerd is. Er zijn verschillende soorten raambekleding die kunnen dienen als zonwering.

Bij ons kunt u terecht voor uw (rol)gordijnen, in-betweens, duettes, vouwgordijnen, jaloezieën…. Wij leveren perfect maatwerk en helpen u graag bij het maken van keuzes.

Ons Vakmanschap
Het raam is onze link met het buiten. Daar willen we van genieten, maar wel op die momenten en mate welke wij wensen. De beste manier om dit aan te pakken is met twee soorten raambekleding. Zo regel je privacy & lichtfiltering in combinatie met geluid- & warmte isolatie.  Of je nu van design of landelijk houdt, de basis is altijd : Welke layers pas ik toe. Jouw smaak en interieur pas je daarna toe door de gekozen materialen, kleuren en dessins. Keuze te over.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13