Duette shades

Voor iedere raamsituatie

Duette®Shades zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze Duette®Shades-modellen. 

Zo is er een zijgeleidingstechniek voor dakramen waardoor de raamdecoratie mooi blijft zitten en vervelende lichtkieren aan de zijkanten verdwijnen. En voor wie liever niet in de kunststof kozijnen wil boren, zijn er speciale klemsteunen waarmee de Duette®Shades toch mooi bevestigd kunnen worden. Ook draaikiepramen, lichtkoepels, serredaken en lichtstraten kunnen we er mooi mee bekleden. En heeft u in uw interieur een raam dat eigenlijk te groot is voor één raamdecoratieproduct? Ook dan is Duette®Shades voor u de ideale oplossing.

DUETTE®SHADES ZIJN WARMTE-ISOLEREND

De Duette®Shades-stoffen zijn zo uniek door de structuur. Die stof bestaat namelijk uit een honingraatstructuur die zorgt voor een bijzonder goede isolatie, zowel ‘s zomers als ‘s winters. De warmte-isolerende functie van de stof heeft daarnaast ook een energiebesparende werking. Hierdoor kan een energiebesparing van maar liefst 25% bereikt worden.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13