Raamdecoraties

Het beletteren van de ramen is een effectieve en voordelige manier om je organisatie professioneel te presenteren.

Zo herkennen bezoekers het pand op afstand en blijft je merk onbewust hangen bij voorbijgangers. Bovendien geeft raambelettering het pand een professionele en betrouwbare uitstraling.

Bestickeren van gevels en ramen
Gevelstickers worden gebruikt voor het beletteren van de borden aan de gevel van jouw bedrijf of op de ramen. Dit wordt op een zorgvuldige manier aangebracht, zodat het langdurig mee gaat. Precisiewerk is wat wij doen. Maatwerk is waar wij bekend mee staan.

Voor raamdecoratie/raambelettering thuis of op kantoor bent u bij KEY-DOEK aan het juiste adres. Met diverse foliematerialen worden er speciale effecten gecreëerd zodat het net lijkt of het glas gezandstraald is. Bij gebruik van inbraak vertragend vinyl wordt het pand bovendien beveiligd. Tevens is er de mogelijkheid om kantoorpanden te voorzien van inkijk- of zonwerende folies. Deze zijn in diverse variaties verkrijgbaar: van heel donker tot zeer licht. Ook kan ‘one way vision’ folie voor een etalage of showroom worden gebruikt. Op de folie wordt een foto of beeld naar keuze geprint en deze wordt aan de buitenzijde van een ruit geplaatst. Er is geen inkijk, maar er kan wel naar buiten worden gekeken.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13