Reclame banners

Een reclame banner op de gevel van uw pand grijpt op een stijlvolle manier de aandacht van voorbijgangers.

Onze gevelbanners worden op maat gemaakt en bedrukt, waardoor het een opvallend onderdeel van uw winkel of bedrijf wordt.

Banners zijn op vele verschillende manieren toe te passen. Afhankelijk van het doel kijkt Key-Doek samen met u naar de meest geschikte materialen en formaten. Wilt u een spandoek of juist een vlag? Een full colour banner of juist in stijlvol zwart-wit. Heeft u een eigen ontwerp of zoekt u daarbij ondersteuning?

Voor het maken van banners zijn veel verschillende leveranciers te vinden. Maar het toepassen van banners is een vak apart. Hoe worden de banners bevestigd? Welke verschillende mogelijkheden passen het beste bij uw reclame-uiting? Op welke plaats en onder welke omstandigheden worden de banners gebruikt? Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en doelen krijgt u een passend advies. Op basis hiervan bent u goed in staat de juiste keuzes te maken voor het aanschaffen van banners.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13