Knikarmschermen

Interesse? Neem nu contact met ons op

BIJ ZEILMAKERIJ KEY-DOEK VINDT U HOOGWAARDIGE KNIKARMSCHERMEN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT, TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS.

Een knikarmscherm is een uitstekende keuze om uw balkon of terras koel te houden en biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere vormen van zonwering. In plaats van de traditionele oplossingen, zoals gordijnen of jaloezieën, biedt een knikarmscherm van Harol een effectieve en stijlvolle manier om de zon weg te houden van uw buitenruimte of uw woning.

Het knikarmscherm wordt direct tegen de gevel van uw huis geplaatst en maakt gebruik van twee knikarmen om het doek in- of uit te rollen. Dit zorgt voor een flexibele en gemakkelijke bediening, waardoor u de controle heeft over de hoeveelheid zonlicht en schaduw die u wilt toelaten. Met een simpele handbeweging kunt u het scherm uitrollen en genieten van een aangename schaduwrijke plek op uw balkon of terras.

bescherming tegen schadelijke UV-stralen

Een van de belangrijkste voordelen van een knikarmscherm is de bescherming die het biedt tegen schadelijke UV-stralen. Het doek van het scherm is speciaal ontworpen om een groot deel van de zonnestralen tegen te houden, waardoor u en uw meubels beschermd worden tegen verkleuring en schade door langdurige blootstelling aan de zon. Dit helpt ook om de temperatuur op uw balkon of terras te verlagen, waardoor u kunt genieten van een koelere en comfortabelere buitenruimte, zelfs tijdens hete zomerdagen.

Energiekosten te verlagen

Daarnaast kan een knikarmscherm ook helpen om uw energiekosten te verlagen. Door de zonnestralen te blokkeren voordat ze uw woning binnendringen, vermindert het scherm de warmteopbouw in uw interieur. Dit betekent dat uw airconditioningsysteem minder hard hoeft te werken om uw huis koel te houden, wat resulteert in een lagere energierekening.

Veelzijdig

Een ander voordeel van een knikarmscherm is de veelzijdigheid ervan. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, zodat u een scherm kunt kiezen dat perfect past bij uw huis en buitenruimte. Bovendien kan het knikarmscherm ook worden voorzien van extra functies, zoals een motor voor automatische bediening of een zon- en windautomaat die het scherm automatisch intrekt bij sterke wind of zonlicht.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13