Zonnescherm BX-270 met Led

Ontdek de veelzijdige kracht van de BX270

een strakke allrounder die garant staat voor groots effect.

Technische gegevens

  • Breedte: tot 7 m
  • Gekoppelde breedte: tot 12 m, in 2 delen 
  • Uitval: tot 3,5 m
  • Gewicht: +/- 18 kg/m

Met zijn gestroomlijnde ontwerp en moderne uitstraling is de BX270 de perfecte keuze voor elke gevel. Ondanks zijn compacte formaat heeft dit zonnescherm een groots effect op je buitenruimte. De BX270 is uitgerust met een kleine kast die naadloos geïntegreerd kan worden in elke omgeving. Deze slimme kast beschermt het doek tegen vuil en extreme weersomstandigheden, waardoor het zonnescherm altijd in optimale staat blijft.

Maar dit zonnescherm biedt niet alleen esthetische voordelen. Met zijn uitstekende zonwerende eigenschappen creëert de BX270 een comfortabele schaduwrijke plek op je terras, zodat je op warme dagen kunt genieten van de buitenlucht zonder overmatige blootstelling aan de zon.

De BX270 is een ware allrounder die voldoet aan al je behoeften. Of je nu op zoek bent naar functionaliteit, stijl of bescherming, dit zonnescherm biedt het allemaal in een strak en compact ontwerp. Ervaar het groots effect van de BX270 en transformeer je buitenruimte naar een oase van comfort en elegantie.

Ontdek de unieke voordelen van de BX270 en verrijk jouw buitenervaring.

  • Breedte tot 12 m: Of je nu een terras hebt van 6 meter, 7 meter of zelfs breder, de BX270 is flexibel aan te passen aan jouw behoeften. Met 2 knikarmen voor een breedte tot 6 meter en 3 knikarmen voor extra stevigheid bij een breedte van 6 tot 7 meter, biedt dit zonnescherm de mogelijkheid om zelfs een totale breedte van 12 meter te overbruggen. Geniet van de ruimte en de vrijheid die dit zonnescherm je biedt.
  • Gesloten kast met ledverlichting: De BX270 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Dankzij zijn compacte kast integreert hij perfect in elke gevel. Bovendien is de kast volledig gesloten, waardoor het doek optimaal beschermd blijft tegen vuil en de meest uitdagende weersomstandigheden. En dat is nog niet alles: kies voor de optie met energiezuinige, dimbare ledverlichting en creëer direct een sfeervolle ambiance onder jouw zonnescherm.
  • Geïntegreerde waterafvoer: Laat een onverwachte regenbui jouw buitenplezier niet bederven. Het BX270 zonnescherm is voorzien van een slimme geïntegreerde waterafvoer in de voorlijst. Hierdoor kun je zelfs tijdens een plotselinge regenbui gezellig onder het zonnescherm blijven zitten, terwijl het water netjes wordt afgevoerd. Bovendien voorkomt dit ontwerp dat water in de kast sijpelt, waardoor het doek langer mooi blijft.
  • 100% Belgisch maatwerk: Wij streven naar perfectie in elk detail. Daarom wordt jouw zonnescherm volledig op maat gemaakt, precies afgestemd op jouw terras en persoonlijke wensen. Bij het samenstellen van het scherm gebruiken we enkel de hoogste kwaliteit materialen. Van roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen tot extrasterk aluminium voor de kast en voorlijst. Daarnaast zijn de doeken schimmel- en rotvrij, kleurvast en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Ervaar het ongeëvenaarde vakmanschap en de veelzijdigheid van de BX270. Dit zonnescherm biedt jou de perfecte combinatie van functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid. Creëer jouw ideale buitenruimte met het maatwerk dat wij bieden en geniet van jarenlang plezier onder de bescherming van dit hoogwaardige zonnescherm.

Voor iedere smaak een kleur

Op onze planeet wonen meer dan 7 miljard mensen, en ieder van hen heeft zijn eigen unieke smaak en voorkeuren. Daarom is het bij het kiezen van zonwering van groot belang om de juiste kleur te selecteren die perfect aansluit bij de diverse waaier aan woonsmaken.

Het Harol-gamma biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kleuren, inclusief een ruime collectie structuurlakkleuren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Bovendien zijn alle RAL-kleuren en verschillende structuurlakkleuren inbegrepen in de standaardprijs, waardoor er geen extra kosten zijn verbonden aan het kiezen van de gewenste kleur.

Het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste draagt het bij aan de esthetische uitstraling van uw woning. Door een kleur te selecteren die harmonieert met de gevel en het totale ontwerp van uw huis, kunt u een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling creëren.

Daarnaast kan de kleur van uw zonwering invloed hebben op de temperatuur en het comfort binnenshuis. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, terwijl lichte kleuren meer reflecteren. Door de juiste kleur te kiezen die past bij uw klimaat en de oriëntatie van uw ramen, kunt u de warmteoverdracht verminderen en het binnenklimaat aangenamer maken.

Kortom, het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is essentieel om esthetische, functionele en comfortabele voordelen te behalen. Met het ruime kleurenaanbod en de inbegrepen opties bij Harol, kunt u met vertrouwen de kleur selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de behoeften van uw woning.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13