Materialen

Key-doek | We hebben de ruimte, de ervaring en een uitgebreid machinepark om iedere opdracht tot een succes te maken!

In onze zeilmakerij staat een up-to-date en heel volledig machinepark. Hierdoor hebben we alle ruimte en mogelijkheden om vraagstukken op het gebied van ontwerpen, bedrukken, snijden, stikken, verlijmen en lassen op te lossen.

Zo kunnen we precies maken waar u om vraagt.

Lasersnijder

In 2010 is er een nieuwe volautomatische lasersnijder geplaatst. Deze snijmachine is volledig uitgerust met scanner en pen optie CAD software. Met deze machine kunnen vlakken van 2500 mm breed en onbeperkte lengte uitgesneden worden.

HF-Lasmachine

Hoogfrequent lassen, bekend als radiofrequentie (RF-lassen) of diëlektrisch lassen, is het proces waarbij materialen worden samengesmolten door radiofrequentie-energie toe te passen op het te verbinden gebied. Het verwarmingsproces bij RF-lassen vindt plaats van binnenuit.

Printers

Begin 2012 is onze nieuwe printer geïnstalleerd. Deze is geschikt voor het bedrukken van diverse produkten.

Naaimachines

Bij Key-Doek wordt met de naaimachines van Dürkopp Adler gewerkt. In de combinatie met garen van Gütermann.

Voor verschillende producten worden diverse garen gebruikt.

Plotters

Met de snij plotter kunnen we folies uitsnijden. Deze folies kunnen vervolgens op zeilen, auto’s, reclameborden en andere producten geplakt worden.

Hete-lucht lasmachine

Met de hete-lucht lasapparatuur worden moeiteloos lasbare weefsels aan elkaar gelast. Deze apparatuur van Leister worden al vele tientallen jaren gebruikt en heeft zijn betrouwbaarheid allang bewezen.