Materialen

Key-doek | We hebben de ruimte, de ervaring en een uitgebreid machinepark om iedere opdracht tot een succes te maken!

Bij Key-doek begrijpen we het belang van een modern en uitgebreid machinepark voor het leveren van hoogwaardige zeiloplossingen. Daarom beschikken wij over state-of-the-art apparatuur in onze zeilmakerij, waarmee we uw ontwerp-, bedruk-, snij-, stik-, verlijm- en lasvraagstukken moeiteloos kunnen oplossen.

Ons up-to-date machinepark stelt ons in staat om aan al uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu een uniek ontwerp nodig heeft, een op maat bedrukt zeildoek wilt, nauwkeurige snijwerkzaamheden vereist, stevige stiksels wilt, materialen wilt verlijmen of lassamenstellingen nodig heeft, wij hebben de juiste apparatuur om uw project tot in de puntjes te realiseren.

Onze deskundige teamleden zijn bedreven in het gebruik van deze high-end machines en zetten hun expertise in om uw wensen te vervullen. Met een breed scala aan mogelijkheden en technieken kunnen we precies leveren waar u om vraagt, met oog voor kwaliteit, nauwkeurigheid en duurzaamheid.

Of het nu gaat om maatwerkzeilen voor de scheepvaart, constructieve zeiltoepassingen voor de bouw, promotionele zeildoeken voor evenementen of andere projecten, Key-doek staat garant voor vakmanschap en betrouwbaarheid. We zijn er trots op dat we kunnen vertrouwen op ons geavanceerde machinepark om uw visie tot leven te brengen.

Kies Key-doek als uw partner in zeilmakerij en ervaar de voordelen van onze high-end apparatuur. Wij streven ernaar om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en uw verwachtingen te overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw project tot een succes kunnen maken.

Hilti PLT 300 digitale lay-outtool

Geautomatiseerde lay-outtool om het uitzetten van banen te versnellen met behulp van digitale methoden en BIM

PROLINER 8 IS

Dit draagbaar, digitaal meetapparaat is uitstekend geschikt voor nauwkeurige metingen in de glas-, metaal-, canvas- en textielindustrie
als ook voor de jachtbouw.

Lasersnijder

In 2010 is er een nieuwe volautomatische lasersnijder geplaatst. Deze snijmachine is volledig uitgerust met scanner en pen optie CAD software. Met deze machine kunnen vlakken van 2500 mm breed en onbeperkte lengte uitgesneden worden.

HF-Lasmachine

Hoogfrequent lassen, bekend als radiofrequentie (RF-lassen) of diëlektrisch lassen, is het proces waarbij materialen worden samengesmolten door radiofrequentie-energie toe te passen op het te verbinden gebied. Het verwarmingsproces bij RF-lassen vindt plaats van binnenuit.

Printers

Begin 2012 is onze nieuwe printer geïnstalleerd. Deze is geschikt voor het bedrukken van diverse produkten.

Naaimachines

Bij Key-Doek wordt met de naaimachines van Dürkopp Adler gewerkt. In de combinatie met garen van Gütermann.

Voor verschillende producten worden diverse garen gebruikt.

Plotters

Met de snij plotter kunnen we folies uitsnijden. Deze folies kunnen vervolgens op zeilen, auto’s, reclameborden en andere producten geplakt worden.

Hete-lucht lasmachine

Met de hete-lucht lasapparatuur worden moeiteloos lasbare weefsels aan elkaar gelast. Deze apparatuur van Leister worden al vele tientallen jaren gebruikt en heeft zijn betrouwbaarheid allang bewezen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13