Hilti PLT 300 digitale lay-outtool

Digitale Lay-outtool voor Snel en Nauwkeurig Uitzetten met BIM-ondersteuning

De PLT 300 is een geavanceerde digitale lay-outtool die speciaal is ontworpen om het uitzetten van banen op de bouwplaats te versnellen met behulp van digitale methoden en Building Information Modeling (BIM).

Met deze geautomatiseerde tool kunt u met één persoon de constructie opstellen en meten, waardoor de benodigde inspanning wordt gehalveerd en het aantal punten dat in één dag kan worden vastgelegd aanzienlijk wordt verhoogd.

Belangrijkste kenmerken:

  • Nauwkeurigheid van afstandsmeting: ±3 mm + 10 ppm De PLT 300 biedt een ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij afstandsmetingen, met een tolerantie van slechts ±3 mm plus 10 parts per million (ppm). Hierdoor kunt u vertrouwen op de precisie van de meetresultaten.
  • Ruim bereik van de afstandsbediening (diameter): 2 – 100 m Met een indrukwekkend bereik van 2 tot 100 meter stelt de afstandsbediening u in staat om vanaf een veilige afstand punten uit te zetten. Dit vergroot de flexibiliteit en efficiëntie van het werkproces.
  • IP-beveiligingsklasse: IP 55 (EN 60529) De PLT 300 heeft een robuuste IP 55-beveiligingsklasse, wat betekent dat hij bestand is tegen stof en waterstralen. Hierdoor kunt u deze tool veilig gebruiken, zelfs onder uitdagende omstandigheden op de bouwplaats.

Functionaliteiten:

  1. Eenvoudig opstellen en meten van de constructie door één persoon: Dankzij de digitale lay-outtools kunt u het opmeten van de constructie met slechts één persoon uitvoeren. Dit leidt tot aanzienlijke tijdsbesparing en verhoogt het aantal punten dat op één dag kan worden vastgelegd.
  2. Snelle inzetbaarheid met automatische stationering en hellingcompensatie: Op de bouwplaats zorgt de PLT 300 voor snelle en nauwkeurige stationering en hellingcompensatie. Hierdoor kunt u direct aan de slag, zonder kostbare tijd te verspillen aan handmatige instellingen.
  3. Gedigitaliseerde bouwlay-out met groene laser en tablet: Met de PLT 300 kunt u eenvoudig uitzetpunten selecteren op de controller, waarna de lay-outtool deze punten nauwkeurig lokaliseert met behulp van een gemotoriseerde groene laseraanwijzer. Dit zorgt voor een efficiënte en foutloze lay-outervaring.
  4. BIM-ready digitale lay-outtool: Breng de nauwkeurigheid en efficiëntie van BIM-to-Field naar uw bouwplaatsen door over te schakelen naar digitale lay-outtools. De PLT 300 ondersteunt BIM-integratie, waardoor u naadloos kunt werken met digitale CAD/BIM-input en optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van digitale bouwlay-out.
  5. Compatibel met het Hilti accuplatform: De PLT 300 werkt op dezelfde accu als al uw andere Hilti 22V elektrisch gereedschap, waardoor u een uniforme en handige accu-oplossing heeft. Let op: deze tool is niet compatibel met Nuron-accu’s.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13