Presentatiesystemen

Er zijn vele mogelijkheden om u op een beurs of evenement te presenteren. Wij leveren diverse roll-up systemen, mobiele beurswanden en creatieve oplossingen om dit doel te bereiken. Naar aanleiding van uw wensen maken wij graag een passend voorstel.

Presentatiesystemen zijn ideaal voor het presenteren van uw grootformaat kleurenprints. Presentatiesystemen worden onder andere ingezet op beurzen, symposia, demonstraties en evenementen en geven uw bedrijf een professionele uitstraling. Drukkerij Koopmans kan zowel de presentatiesystemen als de grootformaat prints leveren. Denk hierbij aan affiches, posters, banners, balies en stoepborden (zie ook onze SIGN- en DISPLAY-afdeling). Wij kunnen uw boodschap printen in diverse maten en op diverse soorten materiaal. Behalve op verschillende papiersoorten printen wij ook op folie, pvc en vinyl. Onze presentatiesystemen zijn eenvoudig in gebruik en bieden een optimale presentatie van uw bedrijf, product of dienst. Zo krijgt uw bedrijf de aandacht die het verdient!

Wij maken presentatiesystemen op maat. Dit betekent dat uw presentatie professioneel en doelgericht op maat wordt ontworpen, bestaande uit een voor uw bedrijf praktische opstelling met de beste materialen. Wij denken hierbij niet alleen aan de technische uitvoering maar ook aan vervoer, maximale formaten en natuurlijk de juiste prijs! 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13