Lasersnijder

Onze lasersnijder snijdt zeer nauwkeurig uw ontwerpen uit met de hoogste kwaliteit!

In 2010 is er een nieuwe grootformaat volautomatische lasersnijder geplaatst. Deze snijmachine is volledig uitgerust met scanner en pen optie CAD software. Met deze machine kunnen vlakken van 2500 mm breed en onbeperkte lengte uitgesneden worden.

Deze machine is uitgerust met een laser zodat de snijlijn met hoge precisie gemaakt kan worden. Groot voordeel van de laser is dat het de doeken aan de zijkanten dichtbrand zodat ze geen extra afwerking meer nodig hebben.

De uitgesneden vlakken kunnen direct ook volautomatisch afgetekend, gemarkeerd of voorzien worden van hulplijnen met een pen. Tevens worden de uitsparingen er direct ingemaakt.

Onze lasersnijder is specifiek voor het snijden, graveren en perforeren van stoffen, textiel, pvc-gecoat doek, folie, dyneema doek, vilt, rubber, polyester, dralon doek, kunststof plaat, perspex glas en vele andere technische weefsels. Onze lasermachine heeft de mogelijkheid om stoffen en textiel efficiënt en duurzaam in maten en vormen te snijden op grote snijschalen, evenals het snijden van complexe interne patronen op kleinere snijschalen. Het lasergraveren van textiel en stoffen kan ongelooflijke visuele effecten en tactiele oppervlaktestructuren bereiken.