Vinyl snijplotters

Met de snij plotter kunnen we folies uitsnijden. Deze folies kunnen vervolgens op zeilen, auto’s, reclameborden en andere producten geplakt worden.

CONTOURSNIJDEN OP Z’N BEST

De Summa snijplotters zijn gebouwd op een basis van rotsvaste betrouwbaarheid en bieden functies voor het verwerken van vrijwel elk materiaal. 

Summa biedt twee geavanceerde productlijnen voor het snijden van vinylrollen, gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van ’s werelds allerbeste snijplotters: de Summa S One Serie en de Summa S Class 2 Serie. Beide series zijn ontworpen op een fundament van solide betrouwbaarheid en
uitstekende expertise. Ze zijn voorzien van de hoogste kwaliteit engineering en de meest geavanceerde snijtechnologie om optimale snijnauwkeurigheid te leveren voor gedrukte afbeeldingen. Een Summa vinyl-snijplotter is uw eerste keuze waarbij waarde en betrouwbaarheid voorop staan. Uitgerust met slimme technologieën om u te helpen uw snijjobs feilloos af te werken. Geniet hierbij van gebruiksvriendelijke functies om uw snijworkflow zo efficiënt mogelijk op te bouwen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13