Zonnescherm Lux

Uitstekende Kwaliteit en Maximale Zonbescherming

Technische gegevens

 • Breedte: tot 7 m
 • Uitval: tot 4 m
 • Gewicht: +/- 19 kg/m
 • Elektrische variovolant: max. 2 m
 • Volant: 25 cm
 • Hellingsgraad 10° tot 45°
 • Verschillende Ledverlichtingsopties
 • Beaufortklasse 2

Harol introduceert met trots nieuwe zonneschermcollecties, met het motto ‘Smarter. Simpler. Sustainable.’ Na jaren van intensieve ontwikkeling belichamen de collecties ‘Minimal’, ‘Elegant’ en ‘Curved’ duurzaamheid, innovatie en comfort. Elk van deze collecties heeft een uniek design dat onweerstaanbaar is.

Unieke Voordelen van Zonnescherm Lux:

 • Geïntegreerde LED-verlichting: Verleng je avonden op het terras met de dimbare LED-verlichting van Zonnescherm Lux. Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder indirect licht in de kast en voorlijst, direct licht in de kast, direct licht in de armen, en direct licht in zowel de armen als de kast.
 • 100% Belgisch maatwerk: Zonnescherm Lux wordt volledig op maat gemaakt voor jouw terras en persoonlijke voorkeuren. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen om het scherm samen te stellen, zoals roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen en extra stevig aluminium voor de kast en voorlijst.
 • Gesloten kast & Onzichtbaar bekabelde armen: Met zijn strakke en moderne uitstraling past Zonnescherm Lux perfect bij zowel moderne nieuwbouwwoningen als klassieke woningen. De armen zijn onzichtbaar bekabeld, wat niet alleen een elegante uitstraling geeft, maar ook zorgt voor duurzaamheid. Ze gaan maar liefst 25.000 cycli mee, wat neerkomt op zo’n twee keer openen en sluiten per dag, gedurende 25 jaar.
 • Eenvoudig vervangbaar doek: Ben je toe aan een nieuwe kleur voor het doek? Bij Harol bieden we een ruim assortiment eigentijdse en hoogtechnologische acryl-doeken die eenvoudig vervangen kunnen worden indien nodig. Deze doeken zijn geluiddempend, waterafstotend, vuil- en rotwerend behandeld. Dankzij de door en door geverfde vezels behouden ze jarenlang hun stralende kleur. Daarnaast bieden ze maximale UV-bescherming, zodat je nog vele jaren plezier kunt beleven aan je zonnescherm.

Geniet van de unieke voordelen die Zonnescherm Lux te bieden heeft!

Voor iedere smaak een kleur

Op onze planeet wonen meer dan 7 miljard mensen, en ieder van hen heeft zijn eigen unieke smaak en voorkeuren. Daarom is het bij het kiezen van zonwering van groot belang om de juiste kleur te selecteren die perfect aansluit bij de diverse waaier aan woonsmaken.

Het Harol-gamma biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kleuren, inclusief een ruime collectie structuurlakkleuren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Bovendien zijn alle RAL-kleuren en verschillende structuurlakkleuren inbegrepen in de standaardprijs, waardoor er geen extra kosten zijn verbonden aan het kiezen van de gewenste kleur.

Het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste draagt het bij aan de esthetische uitstraling van uw woning. Door een kleur te selecteren die harmonieert met de gevel en het totale ontwerp van uw huis, kunt u een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling creëren.

Daarnaast kan de kleur van uw zonwering invloed hebben op de temperatuur en het comfort binnenshuis. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, terwijl lichte kleuren meer reflecteren. Door de juiste kleur te kiezen die past bij uw klimaat en de oriëntatie van uw ramen, kunt u de warmteoverdracht verminderen en het binnenklimaat aangenamer maken.

Kortom, het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is essentieel om esthetische, functionele en comfortabele voordelen te behalen. Met het ruime kleurenaanbod en de inbegrepen opties bij Harol, kunt u met vertrouwen de kleur selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de behoeften van uw woning.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13