Zonnescherm Tucan

KLASSIEK LANGS BUITEN, INNOVATIEF VAN BINNEN

Unieke voordelen

 • Ledverlichting

  Wilt u langer buiten zitten, kies dan voor een energiezuinige, dimbare ledverlichting die volledig geïntegreerd is in de armen.

 • 100% maatwerk

  Uw zonnescherm wordt 100% op maat van uw terras en uw persoonlijke wensen gemaakt. Bovendien maken wij enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen om het scherm samen te stellen. Van hoogwaardig roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen tot extrastevig aluminium voor de kast en de voorlijst.

 • Halfopen of gesloten kast

  U kiest de kastafwerking. U heeft de keuze uit een halfopen of een gesloten kast. Een halfopen kast, is prima voor montage onder een balkon of oversteek. Bij een gesloten kast is het doek van Tucan optimaal bestand tegen weer en wind.

 • Doek eenvoudig vervangbaar

  Bent u uitgekeken op de kleur van het doek? Tijd om te switchen! Harol beschikt over een ruim gamma eigentijdse en hoogtechnologische acryl-doeken die eenvoudig vervangen kunnen worden indien nodig. De doeken zijn geluiddempend, waterafstotend en vuil- en rotwerend behandeld. De vezels zijn in de massa geverfd waardoor ze jaren blijven stralen. Zo beleeft u nog jaren plezier aan je scherm! Bovendien geven ze u een maximum aan UV-bescherming.

 

Met meer dan 300 kleuren en een ruime collectie aan structuurlakkleuren in het Harol-gamma is het aanpassen van dit product aan uw specifieke wensen geen enkel probleem.  En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.