Zonnescherm Tucan

Het Tucan Knikarmscherm van Harol is een zonnescherm dat uitblinkt in unieke voordelen en functionaliteit.

Technische gegevens

  • Breedte: tot 5,5 m
  • Uitval: tot 3 m
  • Gewicht: +/- 19 kg/m
  • Volant: 25 cm
  • Hellingsgraad 10° tot 90°
  • Dimbare directe ledverlichting in de armen
  • Beaufortklasse 5

Met dit knikarmscherm geniet je niet alleen van bescherming tegen de warme zonnestralen, maar creëer je ook een gezellige sfeer op je terras.

Dankzij de volledig geïntegreerde, dimbare ledverlichting in de armen kun je ’s avonds langer buiten zitten en genieten van een aangename ambiance. Bovendien is de ledverlichting energiezuinig, wat een extra pluspunt is.

OP MAAT GEMAAKt

Bij Harol wordt elk Tucan Knikarmscherm 100% op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij jouw terras en persoonlijke wensen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de meest kwalitatieve materialen om het scherm samen te stellen. Zo worden hoogwaardig roestvrij staal gebruikt voor de bevestigingsmaterialen en extrastevig aluminium voor de kast en de voorlijst. Op deze manier ben je verzekerd van duurzaamheid en een lange levensduur van het zonnescherm.

Het Tucan Knikarmscherm biedt ook verschillende opties wat betreft de kastafwerking. Je kunt kiezen tussen een halfopen of een gesloten kast, afhankelijk van je voorkeur en de montagemogelijkheden. Een halfopen kast is ideaal voor installatie onder een balkon of oversteek, terwijl een gesloten kast zorgt voor optimale bescherming van het doek tegen alle weersomstandigheden.

Een ander voordeel van het Tucan Knikarmscherm is dat het doek eenvoudig vervangbaar is. Harol biedt een ruim gamma eigentijdse en hoogtechnologische acryl-doeken aan die indien nodig gemakkelijk kunnen worden vervangen. Deze doeken zijn niet alleen geluiddempend, waterafstotend en vuil- en rotwerend behandeld, maar ook bestand tegen schadelijke uv-stralen. Bovendien zijn de vezels in de massa geverfd, waardoor ze jarenlang hun kleur behouden en blijven stralen.

Voor iedere smaak een kleur

Op onze planeet wonen meer dan 7 miljard mensen, en ieder van hen heeft zijn eigen unieke smaak en voorkeuren. Daarom is het bij het kiezen van zonwering van groot belang om de juiste kleur te selecteren die perfect aansluit bij de diverse waaier aan woonsmaken.

Het Harol-gamma biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kleuren, inclusief een ruime collectie structuurlakkleuren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Bovendien zijn alle RAL-kleuren en verschillende structuurlakkleuren inbegrepen in de standaardprijs, waardoor er geen extra kosten zijn verbonden aan het kiezen van de gewenste kleur.

Het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste draagt het bij aan de esthetische uitstraling van uw woning. Door een kleur te selecteren die harmonieert met de gevel en het totale ontwerp van uw huis, kunt u een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling creëren.

Daarnaast kan de kleur van uw zonwering invloed hebben op de temperatuur en het comfort binnenshuis. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, terwijl lichte kleuren meer reflecteren. Door de juiste kleur te kiezen die past bij uw klimaat en de oriëntatie van uw ramen, kunt u de warmteoverdracht verminderen en het binnenklimaat aangenamer maken.

Kortom, het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is essentieel om esthetische, functionele en comfortabele voordelen te behalen. Met het ruime kleurenaanbod en de inbegrepen opties bij Harol, kunt u met vertrouwen de kleur selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de behoeften van uw woning.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13