Zonnescherm Praia

EXTRA ROND, EXTRA GEZELLIG

Het elegante zonnenscherm Praia is voorzien van 2 knikarmen om het scherm open te plooien. 

Unieke voordelen

 • Tot 12 m breed

  Tot een breedte van 6 meter voorzien we 2 knikarmen om het scherm open te plooien. Van 6 tot 7 meter wordt het scherm open geplooid met 3 knikarmen voor extra stevigheid. Dit scherm kan tevens gekoppeld worden, zo behaalt u een maximale breedte van wel 12 meter in totaal.

 • Variovolant en ledverlichting

  Heeft u soms last van laagstaande zon? Kies dan voor de optionele elektrische variovolant waarmee u de lage zonnestralen kan tegenhouden. Bovendien kunt u kiezen voor energiezuinige, dimbare directe ledverlichting die volledig geïntegreerd is in de armen of draagbuis.

 • 100% maatwerk

  Uw zonnescherm wordt 100% op maat van uw terras en uw persoonlijke wensen gemaakt. Bovendien maken wij enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen om het scherm samen te stellen. Van hoogwaardig roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen tot extrastevig aluminium voor de kast en de voorlijst.

 • Invisibly Wired armen

  Dankzij de Invisibly Wired armen zijn er geen kabels zichtbaar en komen de pure, sobere vormen van de knikarmen volledig tot hun recht. Bovendien kan de knikarm ook uitgerust worden met dimbare ledverlichting.

 • Doek eenvoudig vervangbaar

  Bent u uitgekeken op de kleur van het doek? Tijd om te switchen! Harol beschikt over een ruim gamma eigentijdse en hoogtechnologische acryl-doeken die eenvoudig vervangen kunnen worden indien nodig. De doeken zijn geluiddempend, waterafstotend en vuil- en rotwerend behandeld. De vezels zijn in de massa geverfd waardoor ze jaren blijven stralen. Zo beleeft u nog jaren plezier aan je scherm! Bovendien geven ze u een maximum aan UV-bescherming.

 

Met meer dan 300 kleuren en een ruime collectie aan structuurlakkleuren in het Harol-gamma is het aanpassen van dit product aan uw wensen geen enkel probleem.  En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.