Zonnescherm Praia

Ontdek het Praia-zonnescherm: de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Met zijn unieke ronde vorm voegt het Praia-zonnescherm een extra vleugje gezelligheid toe aan elke buitenruimte.

Geniet van de warme zomerdagen in de schaduw van dit prachtige zonnescherm. Of je nu een tuinfeest organiseert of gewoon ontspant in je achtertuin, het Praia-zonnescherm biedt de ideale bescherming tegen de felle zonnestralen.

Technische gegevens

 • Breedte: tot 7 m
 • Gekoppelde breedte: tot 12 m
 • Uitval: tot 4 m
 • Gewicht: +/- 19 kg/m
 • Elektrische variovolant: max. 2 m
 • Volant: 25 cm
 • Vario-volant tot 2 m
 • Hellingsgraad 10° tot 45°
 • Geïntegreerde ledverlichting in armen en kast
 • Beaufortklasse 5

Met zijn hoogwaardige materialen en duurzame constructie is het Praia-zonnescherm ontworpen om lang mee te gaan. Het is bestand tegen de elementen en biedt jarenlang betrouwbare bescherming tegen zowel de zon als een onverwachte regenbui. Kies voor stijl en functionaliteit met het Praia-zonnescherm. Creëer een uitnodigende en sfeervolle buitenruimte waar je kunt ontspannen en genieten, terwijl je beschermd wordt tegen de zonnestralen.

Unieke voordelen van ons zonnescherm

 • Uitzonderlijke breedte
  Ons zonnescherm is verkrijgbaar in breedtes tot wel 12 meter. Voor breedtes tot 6 meter hebben we 2 knikarmen om het scherm te openen. Voor extra stevigheid wordt het scherm van 6 tot 7 meter geopend met 3 knikarmen. Bovendien is het mogelijk om meerdere schermen aan elkaar te koppelen, waardoor je een totale breedte van wel 12 meter kunt behalen.
 • Variovolant en ledverlichting
  Als je last hebt van laagstaande zon, bieden we een optionele elektrische variovolant waarmee je de lage zonnestralen kunt tegenhouden. Daarnaast kun je kiezen voor energiezuinige, dimbare ledverlichting die volledig geïntegreerd is in de armen of draagbuis. Zo geniet je niet alleen van schaduw, maar ook van aangename verlichting.
 • Onzichtbare bekabeling van de armen
  Dankzij onze Invisibly Wired armen zijn er geen zichtbare kabels, waardoor de knikarmen in hun pure, sobere vorm tot hun recht komen. Bovendien kan de knikarm worden uitgerust met dimbare ledverlichting voor een extra functionele en esthetische touch.
 • Eenvoudig vervangbaar doek
  Bij Harol hebben we een uitgebreid gamma eigentijdse en hoogtechnologische acryl-doeken die eenvoudig vervangen kunnen worden indien nodig. Onze doeken zijn geluiddempend, waterafstotend en behandeld om vuil en rot tegen te gaan. De vezels zijn in de massa geverfd, waardoor ze jarenlang hun kleur behouden. Bovendien bieden ze bescherming tegen schadelijke uv-stralen, waardoor je comfortabel en beschermd blijft.

Ontdek de unieke voordelen van ons zonnescherm en geniet van een optimaal comfort en functionaliteit in jouw buitenruimte.

Gemak binnen handbereik

Met ons zonnescherm heb je volledige controle. Het kan handmatig bediend worden of automatisch via een handzender, smartphone of tablet.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het zonnescherm veilig te integreren in je home domotica systeem. Hierdoor kun je het scherm eenvoudig aansturen en integreren met andere slimme apparaten in je woning.

Voor iedere smaak een kleur

Op onze planeet wonen meer dan 7 miljard mensen, en ieder van hen heeft zijn eigen unieke smaak en voorkeuren. Daarom is het bij het kiezen van zonwering van groot belang om de juiste kleur te selecteren die perfect aansluit bij de diverse waaier aan woonsmaken.

Het Harol-gamma biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kleuren, inclusief een ruime collectie structuurlakkleuren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Bovendien zijn alle RAL-kleuren en verschillende structuurlakkleuren inbegrepen in de standaardprijs, waardoor er geen extra kosten zijn verbonden aan het kiezen van de gewenste kleur.

Het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste draagt het bij aan de esthetische uitstraling van uw woning. Door een kleur te selecteren die harmonieert met de gevel en het totale ontwerp van uw huis, kunt u een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling creëren.

Daarnaast kan de kleur van uw zonwering invloed hebben op de temperatuur en het comfort binnenshuis. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, terwijl lichte kleuren meer reflecteren. Door de juiste kleur te kiezen die past bij uw klimaat en de oriëntatie van uw ramen, kunt u de warmteoverdracht verminderen en het binnenklimaat aangenamer maken.

Kortom, het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is essentieel om esthetische, functionele en comfortabele voordelen te behalen. Met het ruime kleurenaanbod en de inbegrepen opties bij Harol, kunt u met vertrouwen de kleur selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de behoeften van uw woning.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13