Zonnescherm BX-260

Ontdek de veelzijdige schoonheid van onze klassieke alleskunner: de BX260.

Dit zonnescherm voegt niet alleen functionaliteit toe, maar verfraait ook elke gevel waar het wordt geïnstalleerd.

Technische gegevens

 • Breedte: tot 7 m
 • Gekoppelde breedte: tot 12 m
 • Uitval: tot 4 m
 • Gewicht: +/- 19 kg/m
 • Elektrische variovolant: max. 2 m
 • Volant: 25 cm
 • Vario-volant tot 2 m
 • Hellingsgraad 10° tot 40°
 • Keuze tussen directe en indirecte ledverlichting (beide zijn niet combineerbaar)
  • Dimbare directe ledverlichting
   • In de armen
   • In de kast
   • In de armen en in de kast
  • Dimbare indirecte ledverlichting in armen en voorlijst
 • Beaufortklasse 5

Met zijn tijdloze ontwerp en stijlvolle uitstraling is de BX260 de perfecte aanvulling op elke architectuur. Of je nu een modern of klassiek pand hebt, dit zonnescherm past zich moeiteloos aan en verbetert de esthetiek van je gevel. Maar de BX260 biedt meer dan alleen visuele aantrekkingskracht. Met zijn uitstekende zonweringseigenschappen zorgt dit zonnescherm ervoor dat je comfortabel kunt genieten van je buitenruimte, zelfs tijdens de warmste dagen. Kies voor de veelzijdigheid en elegantie van de BX260 en maak je gevel compleet met een zonnescherm dat niet alleen praktisch is, maar ook een stijlvolle toevoeging vormt.

Ontdek de unieke voordelen van de BX260

 • Tot 12 m breed
  Met de BX260 bieden we een zonnescherm dat zich uitstrekt tot een indrukwekkende breedte van 12 meter. Voor een breedte tot 6 meter zijn er 2 knikarmen beschikbaar, terwijl bij 6 tot 7 meter het scherm wordt ondersteund door 3 knikarmen voor extra stevigheid. Bovendien is het mogelijk om meerdere schermen te koppelen, waardoor je een maximale breedte van 12 meter kunt bereiken.
 • Gesloten kast
  Met een slanke kastafmeting van slechts 15 cm kan de BX260 perfect geïntegreerd worden in elke gevel. Daarnaast is de kast volledig gesloten, waardoor het doek optimaal beschermd blijft tegen vuil en barre weersomstandigheden. Zo blijft het zonnescherm er altijd fris en mooi uitzien.
 • Geïntegreerde waterafvoer
  Het BX260 zonnescherm is voorzien van een handige geïntegreerde waterafvoer in de voorlijst. Dit zorgt ervoor dat je tijdens een onverwachte regenbui toch kunt genieten onder het scherm. Bovendien voorkomt dit dat water in de kast sijpelt, waardoor het doek langer mooi blijft en de levensduur van het zonnescherm verlengd wordt.
 • 100% Belgisch maatwerk
  Bij ons krijg je een zonnescherm dat volledig op maat gemaakt wordt voor jouw terras en persoonlijke wensen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit, zoals roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen en extra stevig aluminium voor de kast en de voorlijst. Daarnaast bieden we schimmel- en rotvrije doeken die kleurvast en weerbestendig zijn.

Ontdek de BX260 en profiteer van zijn unieke voordelen. Of het nu gaat om indrukwekkende breedte, een slank en elegant ontwerp, handige waterafvoer of hoogwaardig Belgisch vakmanschap, dit zonnescherm biedt je het beste op het gebied van maatwerk en functionaliteit.

Ervaar het ultieme comfort binnen handbereik

Met ons zonnescherm heb je volledige controle over jouw buitenruimte. Of je nu de voorkeur geeft aan een handmatige bediening of de moderne gemakken van automatisering, wij bieden beide opties om jouw comfort te waarborgen. Bedien het zonnescherm moeiteloos met een handzender, smartphone of tablet, waar je ook bent.

Maar dat is nog niet alles. Ons zonnescherm kan veilig worden geïntegreerd in je home domotica systeem, waardoor je de mogelijkheid hebt om het naadloos te laten samenwerken met andere slimme apparaten in je huis. Hierdoor creëer je een geïntegreerd en gepersonaliseerd systeem dat voldoet aan al jouw wensen en behoeften.

Comfort binnen handbereik was nog nooit zo eenvoudig. Kies voor de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze bedieningsopties, en geniet van het gemak van het aansluiten op je home domotica systeem. Maak jouw leven makkelijker en comfortabeler met ons geavanceerde zonnescherm.

Voor iedere smaak een kleur

Op onze planeet wonen meer dan 7 miljard mensen, en ieder van hen heeft zijn eigen unieke smaak en voorkeuren. Daarom is het bij het kiezen van zonwering van groot belang om de juiste kleur te selecteren die perfect aansluit bij de diverse waaier aan woonsmaken.

Het Harol-gamma biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kleuren, inclusief een ruime collectie structuurlakkleuren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Bovendien zijn alle RAL-kleuren en verschillende structuurlakkleuren inbegrepen in de standaardprijs, waardoor er geen extra kosten zijn verbonden aan het kiezen van de gewenste kleur.

Het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste draagt het bij aan de esthetische uitstraling van uw woning. Door een kleur te selecteren die harmonieert met de gevel en het totale ontwerp van uw huis, kunt u een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling creëren.

Daarnaast kan de kleur van uw zonwering invloed hebben op de temperatuur en het comfort binnenshuis. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, terwijl lichte kleuren meer reflecteren. Door de juiste kleur te kiezen die past bij uw klimaat en de oriëntatie van uw ramen, kunt u de warmteoverdracht verminderen en het binnenklimaat aangenamer maken.

Kortom, het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is essentieel om esthetische, functionele en comfortabele voordelen te behalen. Met het ruime kleurenaanbod en de inbegrepen opties bij Harol, kunt u met vertrouwen de kleur selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de behoeften van uw woning.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13