Zonnescherm PR-Reeks

Maak kennis met de PR-reeks: de ideale oplossing voor gevels met een onregelmatige vorm en een uitval van maximaal 3,5 meter

de ideale oplossing voor gevels met een onregelmatige vorm en een uitval van maximaal 3,5 meter

Technische gegevens

 • Breedte: tot 7 m
 • Gekoppelde breedte: tot 12 m, in 2 delen
 • Uitval: tot 3,5 m
 • Gewicht: +/- 14 kg/m
 • PR210: open kast
 • PR220: halfopen kast
 • PR230: gesloten kast

Deze zonwering staat bekend om zijn robuustheid en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van ruwe gevels. De PR-reeks combineert functionaliteit met duurzaamheid en past perfect bij gevels die niet voldoen aan de standaardafmetingen. Met zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid zorgt deze zonwering ervoor dat je optimaal kunt genieten van schaduw en bescherming, zelfs op gevels met een onregelmatige vorm.

Dankzij het stevige ontwerp en de hoogwaardige materialen is de PR-reeks bestand tegen de meest uitdagende weersomstandigheden. Of het nu gaat om sterke wind, intense zonnestralen of hevige regenval, deze zonwering biedt betrouwbare bescherming en blijft langdurig in topconditie. Naast zijn robuustheid biedt de PR-reeks ook esthetische waarde. Met een scala aan stijlvolle ontwerpen en kleuropties kun je deze zonwering perfect afstemmen op de uitstraling van je gevel. Zo creëer je een harmonieuze en aantrekkelijke buitenruimte. Met de PR-reeks investeer je in een duurzame en betrouwbare zonwering die je jarenlang plezier zal bezorgen. Geniet van de voordelen van robuustheid en functionaliteit, zelfs op een ruwe gevel.

Ontdek de unieke voordelen van het Harol-zonnescherm:

 • Maximale breedte van 12 meter: Met dit zonnescherm kun je genieten van een indrukwekkende breedte van maximaal 12 meter. Voor een breedte tot 6 meter zijn er 2 knikarmen beschikbaar, terwijl bij een breedte van 6 tot 7 meter het scherm wordt ondersteund door 3 knikarmen voor extra stevigheid. Bovendien kun je dit scherm koppelen om de maximale breedte te bereiken.
 • Diverse kastafwerkingen: De PR-reeks biedt verschillende kastafwerkingen om aan jouw behoeften te voldoen. De PR210 heeft een open kast, ideaal voor montage onder een balkon of oversteek, waar extra bescherming niet nodig is. De PR220 heeft een halfopen kast die het doek van bovenaf bedekt. De PR230 heeft een gesloten kast die het doek optimaal beschermt tegen alle weersomstandigheden.
 • Flexibele montage: Dankzij de veelzijdige montagemogelijkheden en de stabiele muurconsoles die subtiel achter de kast zijn verborgen, kan dit zonnescherm worden gemonteerd op gevels van elke vorm en structuur. Zo krijgt elke gevel de kans om te profiteren van een Harol-zonnescherm.
 • 100% Belgisch maatwerk: Bij Harol wordt elk zonnescherm volledig op maat gemaakt, afgestemd op jouw terras en persoonlijke wensen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen en extra sterk aluminium voor de kast en voorlijst. Onze doeken zijn schimmel- en rotvrij, kleurvast en weerbestendig.

Kies voor een Harol-zonnescherm en profiteer van deze unieke voordelen. We garanderen je een hoogwaardig, op maat gemaakt product dat jarenlang plezier en bescherming biedt.

Voor iedere smaak een kleur

Op onze planeet wonen meer dan 7 miljard mensen, en ieder van hen heeft zijn eigen unieke smaak en voorkeuren. Daarom is het bij het kiezen van zonwering van groot belang om de juiste kleur te selecteren die perfect aansluit bij de diverse waaier aan woonsmaken.

Het Harol-gamma biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kleuren, inclusief een ruime collectie structuurlakkleuren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Bovendien zijn alle RAL-kleuren en verschillende structuurlakkleuren inbegrepen in de standaardprijs, waardoor er geen extra kosten zijn verbonden aan het kiezen van de gewenste kleur.

Het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste draagt het bij aan de esthetische uitstraling van uw woning. Door een kleur te selecteren die harmonieert met de gevel en het totale ontwerp van uw huis, kunt u een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling creëren.

Daarnaast kan de kleur van uw zonwering invloed hebben op de temperatuur en het comfort binnenshuis. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, terwijl lichte kleuren meer reflecteren. Door de juiste kleur te kiezen die past bij uw klimaat en de oriëntatie van uw ramen, kunt u de warmteoverdracht verminderen en het binnenklimaat aangenamer maken.

Kortom, het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is essentieel om esthetische, functionele en comfortabele voordelen te behalen. Met het ruime kleurenaanbod en de inbegrepen opties bij Harol, kunt u met vertrouwen de kleur selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de behoeften van uw woning.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13