Zonnescherm TC-Reeks

Ontdek de TC-serie zonneschermen van Harol: Lichtgewicht en uitstekend tot een maximale uitval van 3 meter. Met de TC-serie geniet u van compacte kwaliteit.

Comfort binnen handbereik met diverse bedieningsopties. Je kunt kiezen voor handmatige bediening of automatische bediening via een handzender, smartphone of tablet. Bovendien is het mogelijk om veilig verbinding te maken met home domotica systemen.

Technische gegevens

  • Breedte: tot 5,5 m 
  • Uitval: tot 3 m
  • Gewicht: +/- 10 kg/m
  • TC110: open kast
  • TC120: halfopen kast
  • TC130: gesloten kast

Maak kennis met de TC-reeks zonneschermen van Harol, de perfecte combinatie van lichtgewicht ontwerp en uitstekende functionaliteit met een maximale uitval van 3 meter. Deze zonneschermen bieden u de ultieme oplossing voor het creëren van schaduw en bescherming tegen de zon, terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle en moderne uitstraling aan uw buitenruimte geven.

Met het lichtgewicht ontwerp van de TC-reeks is de installatie een fluitje van een cent. U kunt moeiteloos genieten van de voordelen van een zonnescherm dat gemakkelijk te hanteren en te bedienen is. Of u nu een klein terras heeft of een grotere buitenruimte, de TC-reeks biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met een maximale uitval van 3 meter bieden de zonneschermen uit de TC-reeks optimale bescherming tegen de zon. Of u nu op zoek bent naar verkoelende schaduw tijdens warme zomerdagen of een aangename buitenruimte wilt creëren om te ontspannen, deze zonneschermen zorgen ervoor dat u comfortabel kunt genieten van uw buitenleven.

Naast hun functionele eigenschappen straalt de TC-reeks ook kwaliteit en duurzaamheid uit. Harol staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap, en de TC-reeks is daarop geen uitzondering. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid van deze zonneschermen, zelfs in de meest veeleisende weersomstandigheden. Kortom, de TC-reeks zonneschermen van Harol biedt u de perfecte balans tussen lichtgewicht ontwerp, functionaliteit en duurzaamheid. Ontdek zelf de veelzijdigheid en kwaliteit van deze zonneschermen en geniet van een comfortabele buitenruimte, precies zoals u het wilt.

Unieke voordelen van de TC-serie zonneschermen van Harol:

  • Breedschalige opties tot 5,5 m: Het opvallende compacte ontwerp van dit zonnescherm maakt het mogelijk om een maximale breedte van 5,5 m te bereiken. Met een eenvoudig instelbare hoek tot 90° bepaal je zelf de gewenste hoeveelheid schaduw en licht. Dit maakt het zonnescherm bijzonder geschikt voor kleine zonnige terrassen.
  • Verschillende kastopties: De kastafwerking varieert binnen de TC-reeks. De TC110 heeft een open kast, perfect voor montage onder een balkon of overstek, omdat het doek geen extra bescherming nodig heeft. De TCA120 heeft een halfopen kast die het doek alleen aan de bovenkant bedekt. De TC130 heeft een gesloten kast, waardoor het doek optimaal beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Het gemakkelijk aanpasbare hoeksysteem van de TC-100 serie is kenmerkend voor alle zonneschermen binnen deze reeks. De hoekinstelling kan variëren van 0° tot 90°, afhankelijk van het type montage. Beide montagemethoden gebruiken hetzelfde type console.
  • Eenvoudig vervangbaar doek: Heb je een zonnescherm geërfd van de vorige eigenaar en ben je uitgekeken op de kleur van het doek? Of is het doek toe aan vervanging? Geen probleem! Harol biedt een ruim assortiment eigentijdse en hoogwaardige doeken die indien nodig eenvoudig vervangen kunnen worden. Zo kun je nog jarenlang plezier beleven aan je zonnescherm.
  • 100% Belgisch maatwerk: Het zonnescherm wordt volledig op maat gemaakt voor jouw terras en persoonlijke wensen. We gebruiken alleen de hoogwaardigste materialen om het scherm samen te stellen, zoals hoogwaardig roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen en extra stevig aluminium voor de kast en de voorlijst. Bovendien zijn de doeken schimmel- en rotvrij, kleurvast en weerbestendig, waardoor ze langdurig mooi blijven.

Voor iedere smaak een kleur

Op onze planeet wonen meer dan 7 miljard mensen, en ieder van hen heeft zijn eigen unieke smaak en voorkeuren. Daarom is het bij het kiezen van zonwering van groot belang om de juiste kleur te selecteren die perfect aansluit bij de diverse waaier aan woonsmaken.

Het Harol-gamma biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kleuren, inclusief een ruime collectie structuurlakkleuren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Bovendien zijn alle RAL-kleuren en verschillende structuurlakkleuren inbegrepen in de standaardprijs, waardoor er geen extra kosten zijn verbonden aan het kiezen van de gewenste kleur.

Het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste draagt het bij aan de esthetische uitstraling van uw woning. Door een kleur te selecteren die harmonieert met de gevel en het totale ontwerp van uw huis, kunt u een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling creëren.

Daarnaast kan de kleur van uw zonwering invloed hebben op de temperatuur en het comfort binnenshuis. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, terwijl lichte kleuren meer reflecteren. Door de juiste kleur te kiezen die past bij uw klimaat en de oriëntatie van uw ramen, kunt u de warmteoverdracht verminderen en het binnenklimaat aangenamer maken.

Kortom, het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is essentieel om esthetische, functionele en comfortabele voordelen te behalen. Met het ruime kleurenaanbod en de inbegrepen opties bij Harol, kunt u met vertrouwen de kleur selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de behoeften van uw woning.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13