Verticale lamellen

Toppoint lamellen: uw privacy zo geregeld

Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen. Door de lamellen op elke positie te kunnen plaatsen is het mogelijk om een perfecte lichtinval te creëren en privacy te garanderen. Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen.

Het railsysteem van de verticale lamellen

De verticale lamellen hangen aan een railsysteem. Dit is een aluminium systeem en kan geleverd worden tot een oppervlakte van zo’n 18m2. Standaard is de rail in het wit of grijs. De bediening gaat via een ketting voor het draaien van de lamel en een trekkoord voor het schuiven ervan.

Eenvoudig ramen wassen met verticale lamellen

Wilt u graag gemakkelijk uw ramen blijven wassen? Dan is het goed te weten dat dit bij verticale lamellen ideaal geregeld is. Door middel van een drukknop onderin de rail worden de lamellen losgekoppeld. Hierdoor zijn ze vrij met de hand te verschuiven. Zodra u het systeem weer met het koord bedient, koppelen de lamellen zich vanzelf vast. Een superhandig systeem dus voor wanneer u de ramen gaat wassen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13