Silva houten jaloezieën

Toppoint: Silva® houten jaloezieën

Hout geeft elk interieur een natuurlijke uitstraling en past zowel in een rustieke, trendy, moderne als klassieke inrichting. De Toppoint collectie Silva houten jaloezieën omvat vele verschillende houtsoorten zodat er altijd een houten jaloezie is die past bij uw woonstijl. En naast de vele houtsoorten heeft u bij deze houten jaloezieën ook nog de keuze uit lamelbreedtes van 25, 50 of 65 mm breed en een kleurenpalet met meer dan 240 kleuren.

De keuzes in soorten hout

De meest gebruikte houtsoort is het Noord-Amerikaanse Basswood. Dit is een snelgroeiende boomsoort met een regelmatig houtnerfstructuur. De lamellen zijn gebeitst waarbij de houtnerf in de meeste gevallen zichtbaar blijft. De Basswood-serie leveren we in een groot scala aan kleuren waarbij we uiteraard alleen met kwalitatief hoogwaardige verf werken. De Silva jaloezieën zijn ook leverbaar in Bamboo, Kersen, Essen of Teak. Deze hoogwaardige houtsoorten geven uw woning een maximaal natuurlijke uitstraling waarbij zelfs de geur van hout in de ruimte aanwezig zal zijn. De verschillende houtsoorten zijn voorzien van een UV-bestendige lak die ervoor zorgt dat de kleur wordt gewaarborgd.

De mooiste afwerking voor uw jaloezie

Binnen de Silva houten jaloezieën-collectie hanteren we verschillende afwerkingsmogelijkheden. Bent u een liefhebber van een strak interieur? Kies dan de unieke strak vormgegeven aluminium Scala bovenbak. Deze is ook in geborsteld aluminium leverbaar wat een fantastisch contrast biedt met hout. Wilt u liever een landelijke uitstraling in uw interieur? Dan is de bovenbak met houtafwerking voor u het meest geschikt. Hierbij wordt het hout van de bovenbak afgestemd op het hout van de lamellen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13