Rolgordijnen

Toppoint rolgordijnen: een strakke designklassieker

Onze stoffen, meer dan 292 soorten, zijn technologisch door en door ontwikkeld. Afgestemd op uw interieurwensen, maar ook afgestemd op type ruimte en gebruik. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen welke ideaal zijn voor badkamer of keuken. Simpelweg met een vochtige doek af te nemen. Ook zijn er brandvertragende stoffen. Toppoint past uiteraard steeds meer gerecyclede materialen toe.

Transparante rolgordijnen: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect voor privacy overdag.
Semi-transparante rolgordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van jouw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.

Verduisterende rolgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust, het rolgordijndoek laat geen licht door.

Smal raam, dakraam of juist heel groot raam?

Onze techniek maakt het mogelijk om al deze typen ramen te voorzien van een Toppoint rolgordijn. Het rolgordijn kan worden afgewerkt met een aluminium profiel zodat het optimaal verduisterend is. Rolgordijnen van Toppoint: functioneel en technologisch doorontwikkeld door onze developers. Onze designers zorgen voor de perfecte aansluiting aan uw interieurstijl. Dankzij onze hoogstaande techniek kunnen wij ramen tot maar liefst 8 meter breed bekleden met deze raamdecoratie. Hiervoor koppelen we meerdere rolgordijnen aan elkaar. U kunt de rolgordijnen zowel samen als apart van elkaar bedienen en natuurlijk ook elektrisch voor optimaal gemak.

Elektrische bediening zonder kopzorgen

Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop al uw rolgordijnen bedienen? Kies dan voor elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De motoren kunnen zowel bedraad als op accu functioneren. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. 

Heeft u meerdere rolgordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13