Cornels – Inschuifbaar glazen windscherm

GLAZEN WINDSCHERM VOOR EEN COMFORTABEL TERRAS

Zorg voor comfortabel terras met dit inschuifbaar glazen windscherm, zo zit u heerlijk uit de wind. Ideaal voor terrassen aan het strand, het water, in de polder. SPICA CORNELS GLASS is eenvoudig met de hand te bedienen. Kiest voor een uitvoering met of zonder plantenbak?

SPICA CORNELS GLASS

Maximale grootte

Breedte: Breedte: 150cm
Uitval: max 185cm

Dit inschuifbare glazen windscherm is eenvoudig met de hand in hoogte te verstellen van 110 cm naar 185 cm hoogte. De standaard breedte is 150cm, uiteraard ook in andere maten verkrijgbaar op aanvraag.

Dit windscherm is ideaal voor terrassen aan het water, in de polder of aan het strand. Een veel gevraagd product voor de horeca, maar uiteraard ook toepasbaar bij particuliere tuinen. SPICA is voorzien van enkel gehard glas en is standaard verkrijgbaar met een zwart aluminium frame. Andere kleuren op aanvraag.

Liever een gemotoriseerd windscherm met afstandsbediening en ingebouwde ledverlichting voor uw terras? Bekijk ons gemotoriseerde glazen windscherm.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13