Parasols algemeen

De beste partner op het gebied van het leveren, plaatsen en bedrukken van parasols.

Key-doek heeft een ruim assortiment aan parasols in huis. Grote afmetingen zijn voor Key-doek geen probleem. De parasols worden geheel geleverd met voet en plaatsing. Er is ook de mogelijkheid voor de volanten te bedrukken of de parasols te voorzien van waterdicht doek. Ook is er bij Key-doek de mogelijkheid om uw oude parasol te voorzien van nieuw doek en eventuele herstel werkzaamheden aan uw frame.

Op het gebied van parasols mag men Key-Doek met recht een specialist noemen. Dit betreft het omdoeken van bestaande parasols en het leveren en monteren van compleet nieuwe parasols. Nieuwe parasols zijn leverbaar in alle afmetingen van 2 tot 12 meter rond en van 3×3 tot 10×10 vierkant. Daarnaast hebben wij stormvaste parasols in ons leveringsprogramma. Getest in de windtunnel van BMW tot windkracht 10. Voor zonwering geldt het zelfde als voor parasols. Het betreft het leveren van nieuwe en het omdoeken van bestaande markiezen, knik- en uitvalschermen. Al onze materialen kunnen worden voorzien van opdruk in full color. Dit geldt voor zowel grote als kleine oplagen.

Speciale grote patioparasols, op maat voor u gemaakt. Rechthoekig, vierkant of rond, oppervlaktes van 9  tot 78  en verkrijgbaar in 47 populaire kleuren. Alleen de beste kwaliteit materialen worden gebruikt en zo garanderen we een eersteklas product aan onze klanten.

Door onze ervaring en onze flexibiliteit in speciale oplossingen vinden vele particuliere, commerciele en professionele instellingen hun weg naar ons.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13