Ready Box 1 – Tunnel

De harmonicatunnels zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken.

De intrekbare tunnels van READY BOX zijn gemaakt van aluminium voor duurzaamheid, mobiliteit en gebruiksgemak. Ze bieden een op maat gemaakte oplossing voor diverse behoeften op het gebied van mobiele dakbedekking, zoals sportieve, industriële, residentiële, commerciële en logistieke toepassingen, zonder dat speciale vergunningen of installatiegoedkeuringen vereist zijn.

  Afhankelijk van het model hebben we verschillende configuraties die veelzijdig gebruik mogelijk maken met variabele geometrieën en de mogelijkheid van toekomstige verlengingen in lengte, dankzij de modulariteit van de structuur en de individueel ingevoegde vellen in de speciale lugs van de profielen van elke boog.

  READY BOX-tunnels zijn intrekbare en opvouwbare daksystemen op wielen, wat maximale manoeuvreerbaarheid garandeert voor de gebruikte materialen en een hoge weerstand biedt tegen weersinvloeden. Onze intrekbare tunnels zijn gecertificeerd voor hun windbestendigheid en zijn gemaakt van volledig brandwerende PVC-vellen. De markt vraagt om flexibele, lichte en eenvoudig te installeren systemen. Aluminium tunnels kunnen binnen enkele minuten worden uitgebreid met minimaal inspanning. Stalen tunnels kunnen niet aan deze eis voldoen, omdat ze moeilijk te sluiten zijn vanwege hun gewicht, en hun hantering kan alleen worden beheerd met speciale apparatuur en een aanzienlijke tijdsinvestering.

   Overdekt looppad – READY BOX 1 Tunnel

   Welkom bij onze pagina over de ‘READY BOX 1 Tunnel’, een veelzijdige en draagbare overdekte looppadoplossing, ideaal voor diverse toepassingen, waaronder als voetbaltunnel. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van ons product:

   ONDERSTEUNENDE STRUCTUUR VAN DE INTREKBARE TUNNEL

   • 100% aluminium constructie voor duurzaamheid en mobiliteit.
   • Luifel vervaardigd uit PVC-stofinzetstukken.
   • Verschillende wielopties: nylon wielen, nylon wielen met lift proof track, en luchtbanden voor optimale manoeuvreerbaarheid.

   CERTIFICERING EN OORSPRONG

   • Afzonderlijke componenten zijn CE-gecertificeerd voor kwaliteit en veiligheid.
   • Volledig vervaardigd in Italië, garanderen we de hoogste standaard en vakmanschap.

   ONTWERP EN KLEUROPTIES

   • Aluminium profielen geanodiseerd in zilveren kleur.
   • Beschikbaar in diverse RAL-kleuren voor een aangepaste uitstraling.
   • De mogelijkheid om luifels te voorzien van reclame, waardoor uw merk in de schijnwerpers komt te staan.

   Of u nu op zoek bent naar een overdekt looppad voor sportevenementen, als voetbaltunnel of voor andere toepassingen, de READY BOX 1 Tunnel biedt flexibiliteit, mobiliteit en duurzaamheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke behoeften te bespreken.


    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13