Ready Box 1 – Extra

De harmonicatunnels zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken.

De intrekbare tunnels van READY BOX zijn gemaakt van aluminium voor duurzaamheid, mobiliteit en gebruiksgemak. Ze bieden een op maat gemaakte oplossing voor diverse behoeften op het gebied van mobiele dakbedekking, zoals sportieve, industriële, residentiële, commerciële en logistieke toepassingen, zonder dat speciale vergunningen of installatiegoedkeuringen vereist zijn.

Afhankelijk van het model hebben we verschillende configuraties die veelzijdig gebruik mogelijk maken met variabele geometrieën en de mogelijkheid van toekomstige verlengingen in lengte, dankzij de modulariteit van de structuur en de individueel ingevoegde vellen in de speciale lugs van de profielen van elke boog.

READY BOX-tunnels zijn intrekbare en opvouwbare daksystemen op wielen, wat maximale manoeuvreerbaarheid garandeert voor de gebruikte materialen en een hoge weerstand biedt tegen weersinvloeden. Onze intrekbare tunnels zijn gecertificeerd voor hun windbestendigheid en zijn gemaakt van volledig brandwerende PVC-vellen. De markt vraagt om flexibele, lichte en eenvoudig te installeren systemen. Aluminium tunnels kunnen binnen enkele minuten worden uitgebreid met minimaal inspanning. Stalen tunnels kunnen niet aan deze eis voldoen, omdat ze moeilijk te sluiten zijn vanwege hun gewicht, en hun hantering kan alleen worden beheerd met speciale apparatuur en een aanzienlijke tijdsinvestering.

Harmonicatunnel Ready Box 1 – Extra: Flexibele Overdekte Doorgang

Ontdek de veelzijdigheid van de Harmonicatunnel Ready Box 1 – Extra, een aluminium inschuifbare tunnel die niet alleen dienst doet als voetbaltunnel, maar ook perfect geschikt is als overdekte doorgang tussen gebouwen. Deze tunnel, geïnspireerd door het gebruik tijdens de FIFA WORLD CUP 2010 in Zuid-Afrika, biedt een scala aan kenmerken en voordelen.

Kenmerken:

  • Draagconstructie: Vervaardigd uit een zilver geanodiseerd aluminium basisframe voor duurzaamheid en mobiliteit.
  • Modulaire opbouw: Elke module is uitgerust met aluminium pantografen en een bijbehorend spansysteem, waardoor de inschuifbare tunnel eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Het systeem neemt minimale ruimte in beslag wanneer gesloten.
  • Flexibele banden: Voorzien van polypropyleen banden, met optionele rubberen banden en looprail.
  • Hoes: Gemaakt van M2 brandvertragend PVC-materiaal, met losse luifels die in de profielgroeven zijn ingevoegd. Beschikbaar in verschillende kleuren en aanpasbaar met logo en huisstijl voor maximale herkenbaarheid.
  • Schuifbare wanden: De tunnel heeft schuifbare voor- en achterwanden, waardoor het een directe oplossing is voor een verplaatsbare garage of als afscherming van materiaal of goederen.
  • Kant-en-klaar systeem: Wordt volledig geassembleerd geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Toepassingen:

Een medium-sized PVC overdekte doorgang geschikt voor sportevenementen en logistieke toepassingen. De flexibele opzet maakt het een ideale oplossing voor diverse behoeften. De RETRACTABLE CANOPY’S SUPPORTING STRUCTURE bestaat uit 100% aluminium, met gecertificeerde individuele componenten en wordt volledig in Italië vervaardigd. De geanodiseerde, zilveren kleur van de aluminium profielen zorgt voor een moderne uitstraling die aanpasbaar is aan uw wensen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13