Containerkleden op maat

Containernetten zijn net aanhangernetten, maar dan een slagje groter.

Containerkleden kunnen wij geheel op maat voor u vervaardigen, daarbij zijn diverse vormen van afwerking mogelijk. De meest voorkomende afwerking is zomen met zeilogen om de meter. Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook tal van andere mogelijkheden.

Containernetten en containerkleden. Containernetten zijn net aanhangernetten, maar dan een slagje groter. Net als bij een aanhanger, is het ook de bedoeling dat de lading in een container op zijn plek blijft liggen.  Containerkleden worden vervaardigd van een dicht doek of een gaasdoek, afhankelijk van de toepassing.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij bespreken en informeren u graag wat voor u de beste oplossing is. Bel: +31 (0)475-484140, kom langs bij ons in Echt op de Brugweg 1.

U kunt hieronder ook uw gegevens achterlaten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13