Industriele gordijnen op maat

Interesse? Neem nu contact met ons op

HOOGWAARDIG DOEKMATERIAAL

De materialen die voor onze industriegordijnen worden gebruikt zijn in vele kleuren en uitvoeringen te krijgen. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen, zoals brand-, en chemie normen en kan dus ook aan de strenge brandweereisen voldoen. Bij Key-Doek is het zelfs mogelijk om uw gordijn uit te voeren uitvoeringen in uw huiskleuren, met belettering of zelfs met full colour print.

Neem contact met ons op om te kijken welke materialen het beste zijn voor uw project.

Inmeten

Voor industriegordijnen die perfect passen in uw bedrijfsruimte, adviseren we om het inmeten en monteren van de gordijnen aan ons over te laten. Op die manier is tevredenheid gegarandeerd. Om te verzekeren dat elke klant de perfecte oplossing vindt en de best mogelijke koopervaring heeft, biedt ons vakkundig team meet- en installatieservices.

 

In de praktijk komen wij nauwelijks gordijnen tegen die waterpas staan, om nog maar te zwijgen over de ondergrond. Al deze afwijkingen nemen wij mee bij het produceren van uw industrieel gordijn. Een kleine fout met het inmeten en het industriegordijn is niet meer zo strak als u gehoopt had. Inmeten door uzelf is daarom af te raden. Onze industriële gordijnen op maat komen bij ons op de centimeter nauwkeurig. Het inmeten valt onder onze uitgebreide service en is, in de regio, uiteraard gratis.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13