PVC Strokengordijnen op maat

Deze winter besparen op uw energiekosten met PVC Strokengordijnen op maat van Key-Doek !

Met de winter in aantocht zullen de temperaturen weer dalen en zal de verwarmingen in huizen, bij bedrijven en in de fabrieken weer aangezet worden. Met de huidige prijzen wil je dan zo min mogelijk warmteverlies. Met de juiste PVC strokengordijnen op maat van Key-Doek kunt u dit warmteverlies verminderen en fors uw energierekening verlagen.

Met onze pvc strokengordijnen (ook wel flappengordijnen) op maat kunt u eenvoudig op uw energierekening besparen. Ze houden de koude lucht buiten en de warme lucht binnen terwijl de doorgang toegankelijk blijft voor personen, dieren, voertuigen of andere objecten. Een investering die zich altijd terug zal betalen, zeker in deze dure en onzekere tijden. Key-Doek kan u informeren over de juiste oplossing voor uw situatie. Wij begrijpen dat ieder project maatwerk is en bepalen samen met u de juiste combinatie van dikte, breedte en overlapping van de PVC panelen voor een optimaal rendement.

Wat is een pvc strokengordijn?

PVC Strokengordijnen bestaan uit een serie van PVC Stroken die samen een gesloten geheel vormen. Het is bijvoorbeeld een ideale oplossing voor het creëren van (tijdelijke) afscheidingen of klimaatzones. Een PVC strokengordijn wordt vaak gebruikt om koude / vochtige ruimtes af te dichten of om te warmte in een ruimte te houden zonder dat de doorloop naar naastgelegen ruimtes beperkt wordt. Het strokengordijn wordt veel toegepast in bij industriële gebouwen, magazijnen, distributiecentra, kassen, maneges, dierentuinen, veestallen en dergelijke. Ze hebben een isolerende werking waardoor u temperatuurverlies tegen kunt gaan en een snelle, efficiënte en goedkope doorloop creëert voor personen en interne transportmiddelen ten opzichte van een vaste deur of schuifdeur. U voorkomt tevens tochtvorming, houdt u de temperatuur constant en de energierekening laag.  Het installeren van pvc strokengordijnen heeft dan ook direct invloed op uw energiekosten. Naast temperatuurverlies zorgen onze pvc strokengordijnen ook voor stofwering, vermindert het geluidsoverlast en beschermt u ook tegen regen, wind en insecten.

Het type PVC strook, overlapping, strookdikte, breedte en ophangsysteem zijn van invloed op de effectiviteit en kan variëren per project. Is het een doorgang naar buiten of betreft het een situatie binnen? Is het bedoeld voor personen of moet er een ander soort verkeer door de passage kunnen? Bij Key-Doek bekijken we iedere situatie en onze experts geven u advies welke opties voor uw project het meest effectief zijn.

Bij Key-Doek kunt u terecht voor advies en ook de productie en installatie wordt uitgevoerd door ons eigen deskundig team. Wilt u uw energiekosten deze winter laag houden, neem dan contact met ons op en wij adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie.

Welke voordelen heeft een pvc strokengordijn?

1. Economisch
Strokengordijnen zijn een van de goedkoopste manieren van afdichten, met direct effect op uw energierekening. Zo kunt u met een laag budget zorgen voor een functionele en energiebesparende barrière.

2. Weinig onderhoud
Een simpele oplossing met weinig onderhoud. Er zijn geen bewegende delen zoals bij industriële deuren dus is de kans op defect nul.

3. Controle over temperatuur in de ruimtes
PVC strokengordijnen worden vaak gebruikt voor koel- en vriesruimtes. Ze zijn dan ook erg goed in het beperken van temperatuurverlies. Dit geld natuurlijk ook voor het behoud van warmte in grote hallen.

4. Geluidsisolatie
Een ander voordeel is geluidsreductie. Door de juiste plaatsing van onze pvc-gordijnen kunt u het geluid van lawaaierige ruimtes beperken in andere ruimten.

5. Besmettingsbeperking
Een pvc strokengordijn is ideaal om een ruimte schoon te houden. Ze beperken de beweging van stof, rook, vuil en gassen van de ene ruimte naar de andere en zorgen voor een effectieve afscheiding.

6. Verminderen van ongedierte
Voor bepaalde sectoren zijn ongedierte uiteraard een groot probleem. Denk bijvoorbeeld aan de voedselindustrie waar ongedierte kan zorgen voor veel verspillen van voedsel. De pvc strokengordijnen zijn een perfecte barrière tegen ongedierte zoals vliegen, vogels, muggen en andere insecten.

7. Barrière met doorloop
Ondanks dat een strokengordijn werkt als een afscheiding, blijft de doorgang open voor uw werknemers of voertuigen die zich van ruimte naar ruimte moeten kunnen verplaatsen.Er is dus geen vertraging in het arbeidsproces.

8. Transparant
De standaard pvc strokengordijnen zijn transparant waardoor u altijd kunt zien wat er in de andere ruimte gebeurt. Hierdoor voorkomt u botsingen en ongelukken. Ook licht wordt goed doorgelaten, waardoor er geen beperking is van daglicht.

9. Comfort voor uw werknemers
Door het installeren van strokengordijnen kunt u beter de temperatuur en luchtvochtigheid in een bedrijfsruimte reguleren, waardoor u een prettig werkklimaat kunt realiseren voor uw werknemers.

10. U hoeft de gordijnen nooit te sluiten
Met pvc strokengordijnen hoeft u nooit rekening te houden met het sluiten van de deur. Ook hierdoor voorkomt u verlies van warmte of kou dat u normaal wel zou hebben als de deur op een kier zou blijven staan.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13