Weefselcompensatoren

Weefselcompensatoren zijn flexibele verbindingen in lucht- en rookgaskanalen.

Een weefselcompensator biedt de ideale oplossing bij de verbinding van bewegende delen onder extreme condities. Weefselcompensatoren zijn in staat bewegingen in het leidingnetwerk op te vangen welke veroorzaakt worden door thermische en mechanische processen. Een weefselcompensator wordt samengesteld naar gelang de bedrijfsomstandigheden. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de samenstelling van het medium, in- en uitwendige druk, de temperatuur, de aard van de op te vangen bewegingen en klimatologische omstandigheden.

Doordat Key-Doek Zeilmakerij voornamelijk maatwerk levert zijn er tal van mogelijkheden bij het maken van weefselcompensator. Maten, materialen, vormen en toepassingen zijn variabel en divers, dus voor elk model is wel een gedegen oplossing te vinden.

Aan de hand van toegeleverde informatie van de klant zijn wij in staat om kleine én grote oplages te maken tegen concurrerende prijzen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13