Finesse pvc jaloezieën

de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof

De Finesse jaloezie is een PVC jaloezie met de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Hierdoor is deze raamdecoratie geschikt voor zowel de badkamer als de keuken. De Finesse jaloezie is verkrijgbaar in 50 mm lamellen. Deze raamdecoratie kan heel goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit geeft uw interieur een warmere, luxere uitstraling en is bovendien prettig voor de akoestiek in de ruimte.

De finesse jaloezie kent vele voordelen

Finesse jaloezieën zijn geschikt voor draai- en kiepramen want ze worden voor de kozijnen geplaatst. En ook al lijken deze jaloezieën wel op echt hout, toch zijn de lamellen volledig van kunststof gemaakt. Dit heeft als voordeel dat ze brandvertragend zijn en dat vocht er geen invloed op heeft. Deze jaloezieën kunnen dus gewoon in badkamers en keukens geplaatst worden. De Finesse jaloezieën zijn bovendien voorzien van een kindveilige techniek met een bedieningskoord dat gemakkelijk aan de muur of het kozijn gefixeerd kan worden zodat het koord op een veilige hoogte hangt.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13