Elips4sun

De organische vormtaal maakt het verschil – met opvallend silhouet en bekroond design.

Het ellipsvormige model zorgt met zijn zijdelingse versmallingen voor een extravagante vormtaal, die zich opvallend onderscheidt van de uniforme look van traditionele zonnezeilsystemen. Deze vorm heeft echter nog een ander voordeel: hij is niet alleen ongebruikelijk, maar ook buitengewoon praktisch. Want de convexe randgeleiding maakt een breder zeildoekoppervlak mogelijk, dat eenvoudigweg meer bescherming biedt tegen zon en regen. Met slechts één mast bespaart het systeem bovendien bruikbare ruimte bij maximale bewegingsvrijheid in de schaduw.

Intelligente zonwering kan ook sterke wind en regen met stijl aan.

De Clouth-profielen, met de hand vervaardigde speciale profielen, maken het mogelijk dat het zeil vanzelf bol gaat staan. Regenwater wordt onmiddellijk zijdelings afgevoerd, windstoten worden flexibel opgevangen. Bij sterkere wind zorgt een speciaal ontwikkeld winddrukregelsysteem in de mast voor ontspanning.

Het resultaat: een unieke sfeer van welbehagen onder alle weersomstandigheden. Net als alle andere producten C4sun is ook ieder elips4sun zonnezeil een op maat gesneden, volautomatisch oprolbaar uniek exemplaar.

Een nieuwe vorm van geborgenheid.

Met zijn opvallende zijdelingse versmallingen onderscheidt het zonnezeil elips4sun zich duidelijk van het design van traditionele systemen. Voor de ruimtebesparende constructie is slechts één spankoord en een enkele mast nodig. Ontdek een geheel nieuw gevoel van outdoor living en geniet van geborgenheid in zijn mooiste vorm.

Bekroond!

De vorm en functie van elips4sun zijn niet alleen overtuigend, maar letterlijk bekroond – en weliswaar met de R+T Innovationspreis 2015 Sonderpreis Design alsmede de Red Dot Award 2014: Best of the Best, een van de meest gerenommeerde designonderscheidingen ter wereld.

 

Installatieonderdelen basisuitvoering

  • V2A-mast AG101: Ø 101,6 mm, l 5.240 – 5.840 mm inclusief extern gewicht granietbol BRAVO
  • in de mast liggend winddrukregelmechanisme • doekas uit roestvrij staal 101,6 x 3 mm
  • twee wandbevestigingen voor het monteren van de as • buisaandrijving, aandrijfkabel, afstandsbediening
  • zeil met Clouth-profielen en schroefspanningstechniek

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13