Square4Sun

Innovatief zonnezeilsysteem in topvorm: rechthoekig – en toch out-of-the-box!

square4sun: de perfecte oplossing voor een gelijkmatige, maximale zonwering van luxueuze outdoor-zones.

Alleen al door zijn exclusieve ruimtegevoel en de unieke sfeer van welbehagen leidt het opbollende doekoppervlak niet tot verveling. Daarbij komen verschillende masttypes, speciaal ontwikkelde winddrukregelsystemen en spanningsmogelijkheden, die een beslissende invloed hebben op de look. Zo kan ieder systeem aan zijn installatieomgeving worden aangepast. Het vanzelf bol gaan staan van het zeil ziet er niet alleen goed uit – het optimaliseert ook de bescherming tegen wind en weer. De vorming van ongewenste waterzakken wordt doeltreffend voorkomen, de constructie reageert zelfs op sterke wind met een superieure stabiliteit.

Toont karakter waar andere systemen neutraal blijven.

Uitgerold garanderen de zeer flexibele Clouth-profielen een opbollend doekoppervlak, dat bij het inrollen weer vlak op de as aansluit. Voorwaarde voor het gladde opwikkelen van een driedimensionaal tentdak – en een langdurig betrouwbare functie. De elegante mix van hoogwaardige materialen en intelligente technische detailoplossingen maakt van square4sun een echte tijdloze designklassieker.

»Een tijdloze klassieker: uniek qua design – tot in het kleinste detail doordacht.«

Rechte lijnen met een geheel eigen karakter.

square4sun is in verschillende uitvoeringen en maten leverbaar. Zo past hij zich individueel aan de architectuur en eisen van de installatieomgeving alsmede aan uw persoonlijke smaak aan. Vergeleken met traditionele producten bieden deze rechthoekige zeilen met hun grote doekoppervlak duidelijk meer schaduw, bescherming en stijl.

  Installatieonderdelen basisuitvoering

  • Twee V2A-masten AG101: Ø 101,6 mm, l 5.240 – 5.840 mm
  • inclusief externe gewichten granietbol BRAVO
  • in de mast liggend winddrukregelmechanisme
  • doekas uit roestvrij staal 101,6 x 3 mm
  • twee wandbevestigingen voor het monteren van de as
  • buisaandrijving, aandrijfkabel, afstandsbediening
  • zeil met Clouth-profielen en schroefspanningstechniek

   Uniek – en dat meteen in twee varianten.

   Om u bij de montage nog meer vrijheid te geven, is dit zeiltype er in twee modelvarianten, die van elkaar verschillen qua mastpositie en spankoordgeleiding: bij de variant square4sun cross zorgen licht diagonaal verschoven masten voor een stabiel doekoppervlak. Bij de square4sun line staan de masten aan de voorkant van het zeiloppervlak. De spanlijnen die daaruit ontstaan, zorgen voor het maximale effect van de convexe vorm van het zeil.


   Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13